• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Oare ce mai pun la cale Celentano si Firicel? In fiecare joi, tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti"

Oare ce mai pun la cale Celentano si Firicel? In fiecare joi, tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti"

Oare ce mai pun la cale Celentano si Firicel? In fiecare joi, tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti"

Cultura e pe cale sa acapareze Las Fierbinti. Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) aranjeaza sa o angajeze pe Manuela (Alina Chivulescu) bibliotecara in sat, iar demersurile pentru concurs si proba in sine reprezinta simple formalitati.

Nici macar faptul ca satul nu are o biblioteca nu este un impediment: Vasile si Dalida (Ecaterina Tugulea) muta arhiva primariei in pod, urmand ca fiecare sa vina de-acasa cu cate o carte, pentru a incropi o sala de lectura. Bobita (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita) afla insa de matrapazlac si dau in vileag in tot satul intentiile ascunse ale primarului.


Episodul este ACUM pe voyo.ro


Rezultatul? Nu mai putin de 30 de persoane se inscriu la concursul pentru ocuparea postului de bibliotecar, tentati de salariul consistent. 

Politistul Robi (Leonid Doni) se poate mandri cu o masina nou nouta, nu insa si cu tehnica de conducere. Trudind din cale-afara pentru a stapani automobilul, acesta intampina mari dificultati in a merge cu spatele. Intr-un moment de euforie maxima, taman cand se credea Schumacher de Fierbinti, politistul pierde controlul volanului si ajunge cu masina direct in rau.  

In tot acest timp, Firicel (Toma Cuzin) si Celentano (Adrian Vancica) au probleme. La matematica, dar si la romana. Baiatul lui Firicel intampina mari dificultati la ambele materii, fiind amenintat de corigente, iar barbatul isi pune toate sperantele in betivul satului. Cum si cine scrie compunerea si rezolva, de fapt, problemele copilului, maine, de la 20:30, intr-un nou episod din "Las Fierbinti". 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni