• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Adrian Vancica, Celentano din "Las Fierbinti", are o colectie de peste 200 de clovni

Adrian Vancica, Celentano din "Las Fierbinti", are o colectie de peste 200 de clovni

Adrian Vancica, Celentano din "Las Fierbinti", are o colectie de peste 200 de clovni

Invitat in emisiunea "Week-end cu Monica Dascalu" de la ProTV International, actorul Adrian Vancica a vorbit despre colectia sa de clovni, care numara nu mai putin de 200 de exemplare.

Imi plac foarte mult, am peste 200, modele si materiale diferite, si din argint, si din portelan, de exemplu, si sunt adunati din multe locuri ale lumii”, spune el mandru. Insa are si o mare problema: unde sa ii aranjeze frumos in casa astfel incat sa nu stea inghesuiti, dar nici sa nu ajunga fetitele lui la colectie si sa o strice. In plus, putina lume stie de aceasta pasiune a actorului, astfel incat nu a primit prea multi clovni de la prieteni sau apropiati.




In fiecare joi la ProTV, de la 20:30 – Țara o arde pe comedie!

Monica Dascalu a stat de vorba cu Adrian Vancica si Cuzin Toma, cei care ii interpreteaza pe Celentano si Firicel in serialul "Las Fierbinti" de la ProTV. Cei doi au vorbit despre acest sezon "Las Fierbinti" si au povestit detalii foarte amuzante de la filmari.



Adrian Vancica spune ca exista o secventa care i-a dat ceva batai de cap: “Trebuia sa sar in apa si afara, desi era soare, era foarte frig. A fost bine totusi, dar asta numai pentru ca a fost o filmare scurta si nu s-a lasat cu pneumonie”, spune actorul, care acum se amuza de felul in care s-a aruncat in apa. “Nu va faceti griji, noi nu ne schimbam. Satul insa, da, pentru ca va aparea un semafor, iar Celentano se gandeste cum sa faca bani din asta”, l-a completat Cuzin Toma. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni