Adrian Vancica, emotionat de reactia oamenilor la scrisoarea lui Celentano: "Sunt coplesit"

02 Decembrie 2016, 11:05


	Adrian Vancica, emotionat de reactia oamenilor la scrisoarea lui Celentano: "Sunt coplesit"

La scurt timp de la difuzarea scrisorii lui Celentano in serialul "Las Fierbinti", Adrian Vancica a fost asaltat de mesajele telespectatorilor. Actorul a marturisit pentru www.paginademedia.ro ca se simte coplesit.

"Am primit telefoane din tara si multe mesaje din afara", a spus actorul pentru Paginademedia.ro: "Si de la tineri care au crescut fara parinti. Sunt mesaje care te misca”, a continuat el.

Adrian i-a marturisit lui Petrisor Obae ca a inceput sa scrie episodul special din "Las Fierbinti" cu aceasta poezie si ca abia apoi a gandit alaturi de Mihai Bobonete restul momentelor pe care publicul le-a putut urmari de 1 decembrie.

Poezia lui Celentano a fost scrisa intr-o zi, iar prima care a ascultat-o a fost sotia starului. Reactia a fost pozitiva, la fel si a colegilor, insa, chiar si asa, Adrian nu s-a asteptat ca versurile lui sa-i atinga atat de puternic pe oameni."Ce mesaje am primit! Plangi daca le citesti. Foarte emotionante. Telefoane din tara. Mesaje din afara, din alte tari. Tineri care au crescut fara parinti ca erau plecati la munca. Sunt foarte multe!, a incheiat Adrian pentru Paginademedia.ro.


Vezi episoade in intregime pe