• PRO TV
  • "Betivul satului", elev silitor in liceu. Uite cum arata Adrian Vancica, Celentano din "Las Fierbinti", la 18 ani si ce visuri marete avea

"Betivul satului", elev silitor in liceu. Uite cum arata Adrian Vancica, Celentano din "Las Fierbinti", la 18 ani si ce visuri marete avea

"Betivul satului", elev silitor in liceu. Uite cum arata Adrian Vancica, Celentano din "Las Fierbinti", la 18 ani si ce visuri marete avea

La 18 ani, Adrian Vancica avea deja un tel precis stabilit: sa intre la facultate si sa fie un actor foarte bun si...sa aiba un BMW ca al lui Van Damme. 

Ce inseamna pentru tine "Gandeste liber", corelat cu "Eu fac Romania"?

"Gandeste liber" nu inseamna nimic daca nu actionezi liber. Iar asta inseamna mai mult decat sa gandesti. Ce mi se pare mie foarte greu este sa iti asumi cand spui NU. Partea buna din "Eu fac Romania" este exact ce nu fac cei de la conducere, politicienii, care nu-si asuma esecurile decat la nivel declarativ. Cel mai frumos mi se pare sa poti sa-ti asumi succesul atunci cand e al tau, dar si esecul atunci cand e al tau, cu onoare. 

Episodul de colectie in care i-ai vazut prima data pe Fierbinteni este AZI, de la 20:30, NUMAI la ProTV!

Care este pentru tine "visul romanesc"?

Sa avem si noi o centura a Bucurestiului, de 20 de ani visam la asta si cred ca o sa murim fara sa se intample. Asta e visul bucurestean. Visul romanesc e sa ajungem in 6 ore de la Bucuresti la Arad. 

Cum iti doreai la 18 ani sa arate Romania zilelor noastre?

La 18 ani nici nu ma interesa Romania. La 18 ani ma interesa sa intru la facultate si sa fiu un actor bun. Nu aveam nici un vis, nici o proiectie in viitor a unor lucruri pe care eu le-as schimba, doream sa invat sa spun o poezie bine si sa ma creada lumea. Atat. 

Cum iti imaginai la 18 ani ca va arata viata ta in viitor? 

Nu stiu, insa iti spun ce-mi doream: sa am un BMW ca al lui Van Damme, cum vazusem intr-o poza din revista Bravo. Nu mi s-a realizat dorinta, dar mi-am dat seama ca pot sa-mi doresc alte lucruri, nu sufar ca nu s-a indelplint visul ala. 

Seamana ceea ce iti imaginai atunci cu ceea ce traiesti astazi?

Nu. Realitatea mi-a depasit asteptarile. Si ma refer nu la ce-mi imaginam, ci la ce-mi doream. 

Cum arata Romania pe care o "faci", tu?

Romania pe care o fac eu e o Romanie vesela. Cred ca din alea 360 de grade din Romania, un grad sau macar jumatate dintr-un grad il acopar si eu. Iar daca lumea ma percepe ca pe un actor de comedie, cred ca eu asta fac: o Romanie un pic vesela.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni