• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Adrian Vancica: "Ne-a oprit politia in trafic si domnul agent a zis: 'Bă, esti nebun?' Mi-a venit sa-i raspund si eu: 'Bă, esti prost?'"

Adrian Vancica: "Ne-a oprit politia in trafic si domnul agent a zis: 'Bă, esti nebun?' Mi-a venit sa-i raspund si eu: 'Bă, esti prost?'"

Adrian Vancica: "Ne-a oprit politia in trafic si domnul agent a zis: 'Bă, esti nebun?' Mi-a venit sa-i raspund si eu: 'Bă, esti prost?'"

Tara o arde pe comedie in fiecare joi, de la 20.30, la ProTV!

Adrian Văncică si Mihai Bobonete, aka Celentano si Bobita, au povestit cele mai amuzante intamplari de care au avut parte intr-un turneu de stand-up comedy in care au mers impreuna.

La Oradea, in Cinema Cortina, cei doi au avut 15 minute de improvizatie despre ardeleni si tabieturile dansilor, iar publicul avea lacrimi in ochi de atata ras. "Targu Mures a fost nepropice pentru un spectacol de genul asta sau ca sa spun altfel, gazdele nu au prea fost pregatite de la boxe si microfon la limba romana, oricum nu mai conteaza pentru ca au ras si ei, ardelenii din centrul tarii, iar rezultanta ecuatiei este una singura: peste tot pe unde am mers, la intrebarea lui Vancica "Cine se uita la Las Fierbinti?" toata lumea a raspuns cu aplauze ca la un concert Fuego cand el imparte mere ionatane la babele din sala. :)", spun cei doi actori.

1. Cum v-ati inteles voi doi? Care sunt cele mai haioase momente din turneu?

AV: Au fost multe momente memorabile si replici pe masura. O doamna in Targu Mures care ne-a recunoscut mi se adresa cu “Domnu’ Bețâvu”! La un moment dat, ne-a oprit politia in trafic si cand a dat cu ochii de mine domnul agent a zis: “Bă, esti nebun?” Mi-a venit sa-i raspund si eu “Bă, esti prost?”, ca sa continui dialogul dintre Celentano si Firicel din aproape orice episod, dar m-am abtinut pentru ca totusi omul era in uniforma. M-am abtinut 5 minute pana s-a intors la masina, pentru ca n-am putut sa nu-i servesc replica asta, plus un bonus, o alta replica tot din “Las Fierbinti”: “Domn Sef, un da-te-n ma-ta-n *** cat ma face?”  Avea umor si vazuse episodul respectiv, asa ca ne-am despartit razand.

MB: Noi trei, pentru ca Mihai Rait Dragomir, ca un frate Dorel ce imi este, ne-a insotit peste tot si ne-a ajutat la partea de logistica a acestui show, el avand experienta productiei de cand organiza galele K1. Ne-am distrat bine, am mancat cand foarte prost, cand foarte bine, am facut inot in fiecare zi, iar cand a fost de cumparaturi am cumparat cadouri pentru neveste/concubine si pentru copii/copilul din mine. Un lucru devine usor cert, nu avem noroc la cinema: am vazut 5 filme in 5 zile, niste nimicuri americanesti care ne-au provocat discutii aprinse in total adunate ca timp undeva la 30 de secunde despre toate cele 5.

2. Ati intalnit fani ai serialului "Las Fierbinti"? Credeti ca oamenii au venit si pentru ca doreau sa-i vada pe Celentano si Bobita?


AV: Da, la spectacole au venit si consumatori de stand-up, dar si fani ai serialului care vroiau sa ne vada live, dovada sutele de poze pe care le-am facut dupa fiecare show. Cu siguranta oamenii doreau sa-i vada si pe Celentano si Bobita. Ca sa nu se simta tradati si inselati, chiar i-am invatat pe unii cum sa-l faca pe Celentano. De la mers, gesturi, privire, tot… acolo, de fata cu toata lumea. Deci in show exista si un moment in care pe scena este si Celentano.

MB: Clar ca lumea s-a inghesuit si din cauza lui Celentano si Bobita, iar Bobonete si Vancica au recunoscut faptul ca lumea a ras mai usor la numarul de stand-up comedy si datorita faptului ca serialul “Las Fierbinti” este un succes batut in cuie.

3. Care a fost gluma la care spectatorii au ras cel mai mult? Pe cine a avut in centrul atentiei?

AV: Daca ar exista una singura la care spectatorii au ras foarte mult, ar trebui sa ne lasam. Au ras la multe si in principiu rad la alea in care se recunosc… glume despre casatorie. copii, soacre, ejaculare precoce…

MB: Nu pot sa spun ca spectatorii au o gluma preferata, iar in stand-up comedy e ca in magie si iluzionism, artistul poate sa faca publicul sa reactioneze acolo unde vrea si cand vrea pentru ca microfonul e la dumnealui, iar buna dispozitie in sala.

4. Dupa experienta acestui turneu, va ganditi sa mai faceti unul in formula asta?

AV: Nu e gata acest turneu, nici macar la jumate, insa ideile nu au intarziat… ne gandim la un alt turneu in varianta mai extinsa, ne gandim la un turneu si in orasele in care din pacate nu am ajuns acum… idei si planuri avem, sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi ca sa le putem vedea cu ochii.

MB: Pregatim ceva special pentru primavara lui 2014, dar o ardem genul surpriza si o sa anuntam taraboiul prin decembrie.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni