• PRO TV
  • Anca Dumitra, frumusica din "Las Fierbinti", vacanta cu masina prin Europa: FOTO

Anca Dumitra, frumusica din "Las Fierbinti", vacanta cu masina prin Europa: FOTO

Anca Dumitra, frumusica din "Las Fierbinti", vacanta cu masina prin Europa: FOTO

In pauza de la filmarile pentru serialul ”Las Fierbinti” de la Pro Tv, in care joaca rolul Gianinei, actrita Anca Dumitra si-a indeplinit dorinta de a merge sa cutreiere Europa cu masina, intr-o vacanta despre care chiar ea spune ca a fost cea mai frumoasa de pana acum.

Coasta de Azur, nordul Italiei sau Austria au fost cateva din destinatiile care au incantat-o pe frumoasa actrita de la Pro Tv. ”Am avut parte de o vacanta foarte frumoasa alaturi de prietenul meu. Ne-am urcat in masina si timp de 20 de zile am bifat cam tot ce ne-am propus. Ne-am relaxat la soare, dar am si cutreierat orasele. Am capatat amintiri frumoase din aceasta vacanta, cea mai frumoasa de pana acum”, spune Anca.
 

Italia a cucerit-o iremediabil pe Gianina din ”Las Fierbinti”, care marturiseste ca s-a indragostit de Florenta si de Verona, dar si de Fiesole, o mica localitate langa Florenta, si de Venetia, unde s-ar intoarce cu drag oricand. ”In egala masura mi-a placut Trieste, un oras din nordul Italiei, la granita cu Slovenia, unde am asistat la unul dintre cele mai frumoase concerte de jazz in aer liber.”

Coasta de Azur s-a dovedit si ea propice atat pentru ore de liniste petrecute la soare, cat si pentru momente de basm: ”In ultima zi petrecuta in Cannes, am fost martora unor jocuri de artificii ca-n povesti. Toata statiunea a fost inchisa, s-a oprit circulatia si aveai impresia ca asistai la un carnaval in aer liber. La ora zece fix s-a dat startul artificiilor, manuite exemplar de greci - in seara respectiva concura Grecia in cadrul festivalului-concurs de artificii - iar 30 de minute mai tarziu toata lumea era fermecata de spectacolul oferit chiar in ziua de 14  iulie, ziua Frantei”, isi aminteste actrita. 

La capitolul gastronomie, Anca Dumitra recunoaste ca a fost surprinsa sa gaseasca in Munchen cea mai gustoasa inghetata pe care a mancat-o vreodata, in vreme ce Podul Pantofarilor din Liubliana a fost decorul perfect pentru un pranz reusit: ”In Savona, unde am poposit pentru o seara, am gustat cele mai bune preparate din peste, iar contrar asteptarilor cea mai delicioasa inghetata am gasit-o in Munchen. Auzisem de Podul Pantofarilor din Liubliana, astfel incat un pranz savuros l-am servit in apropierea legendei pantofarilor, insa de departe cea care m-a impresionat prin curatenie si ospitalitate a fost Austria”, a mai spus Anca.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni