• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Ancheta lui Celentano a ajuns la final: Firicel a fost gasit in deplasare la Bucuresti. PRO TV- lider de audienta

Ancheta lui Celentano a ajuns la final: Firicel a fost gasit in deplasare la Bucuresti. PRO TV- lider de audienta

Ancheta lui Celentano a ajuns la final: Firicel a fost gasit in deplasare la Bucuresti. PRO TV- lider de audienta

Ancheta pentru descoperirea lui Firicel a ajuns la final. In episodul de aseara, Celentano si Robi au elucidat misterioasa disparitie a prietenului lor: acesta era plecat la Bucuresti, impreuna cu fetita sa, care participa la olimpiada de matematica.  

Las Fierbinti a fost urmarit la nivel national de peste 2.1 milioane de persoane. In minutul de aur de la 21:59, peste 2.6 milioane de telespectatori urmareau intamplarile din Fierbinti.

Astfel, in intervalul de difuzare 21:28 - 22:27, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.8 puncte de audienta si o cota de piata de 27.6%, urmatorul post clasat inregistrand 6.4 puncte de rating si 15% cota de piata.

In episodul de aseara, visul lui Vasile s-a implinit! Premonitiile in care acesta era inlocuit din functie s-au adeverit. Evident, la mijloc a fost mana lui Bobita. Ajutat de actorul care dorea sa-si cumpere o locuinta in Fierbinti, acestia l-au speriat pe Primar in momentul in care au venit sa-l lege si sa-l arunce in beci.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni