Aproape 2,7 milioane de romani au urmarit joi seara "Las Fierbinti"

Aproape 2,7 milioane de romani au urmarit joi seara "Las Fierbinti"

Fierbintenii sunt in topul preferintelor romanilor, care in fiecare seara de joi nu rateaza nici un episod al celui mai urmarit serial romanesc.

Episodul “Las Fierbinti” de joi, 15 noiembrie, a adunat in fata micilor ecrane aproape 2,7 milioane de telespectatori la nivelul tarii, in minutul de maxima audienta 20.55, fiind lider detasat pe intreg intervalul de difuzare si pe toate categoriile de public. 11,4 puncte de rating si 25,2 % cota de piata a obtinut in medie “Las Fierbinti” pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, adica de aproape trei ori mai mult decat Antena 1 care obtinea numai 4,8 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata. Si la nivelul publicului din mediul urban Pro Tv a fost imbatabil cu o medie de 9,7 puncte de rating si 18,8 % cota de piata, in timp ce Antena 1 se clasa a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 4,1 puncte de rating si 8 procente din cota de piata.

Episodul este acum pe voyo.ro 

Aceeasi ierarhie se pastreaza si la nivelul intregii populatii a tarii, cu Pro Tv lider cu o medie de 10,8 puncte de rating si 19,6 % cota de piata, Kanal D in pozitia secunda si Antena 1 pe locul al treilea cu numai 3,9 puncte de rating si 7 % cota de piata.

Joia perfecta a fost completata la Pro Tv de un nou episod al serialului “Spitalul de dementa”, care a fost inca o data lider absolut de audienta, cu peste 2 milioane de romani in minutul de maxima audienta atins la 21.46. “Spitalul de dementa” a condus joi seara topul audientelor cu o medie de publicul tinta Pro Tv de 8,6 puncte de rating si 18,7 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea 5,9 puncte de rating si 12,9 % cota de piata, clasandu-se pe pozitia secunda. La nivelul publicului din mediul urban Pro Tv conduce topul cu o medie de 7,8 puncte de rating si 15,2 % cota de piata, urmat de Kanal D si de Antena 1 in pozitia a treia cu o medie de 5,1 puncte de rating si 9,9 % cota de piata. Iar la nivelul intregii populatii a tarii “Spitalul de dementa” a condus joi seara cu 8,5 puncte de rating si 16,7 % cota de piata, Kanal D s-a clasa pe locul al doilea, iar Antenei 1 i-a revenit pozitia a treia cu 4,5 puncte de rating si 8,9 % cota de piata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni