• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aseară, în minutul de aur, peste 3.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

Aseară, în minutul de aur, peste 3.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

Aseară, în minutul de aur, peste 3.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

De două săptămâni, Robi, polițistul satului, încearcă să zugrăvească tavanul biroului primarului, dar nu înțelege de ce vopseaua lui nu se usucă uniform și e ”cam apoasă”.

Chiar dacă a încercat să o dreagă din amorsă, rezultatul nu e cel dorit. Dalida și Vasile l-au adus aseară cu picioarele pe pământ și i-au demonstrat că nu e priceput nici măcar la asta, pentru că în loc de lavabilă, el și-a pierdut timpul zugrăvind tavanul cu iaurt, încurcând cutiile albe din primărie. Joi seară, milioane de români s-au bucurat de comedie, la PRO TV.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 13.8 puncte de rating și 34.2% share în rândul publicului comercial format din persoane din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 12.5% share. La nivel național, aproape 2.9 milioane de români au urmărit episodul, iar în minutul de aur, de la ora 20:55, peste 3.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe personajele din Las Fierbinți.

Aventurile continuă și săptămâna viitoare: marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Primele episoade din sezonul 15 Las Fierbinți sunt deja disponibile online, pe www.protvplus.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! Marți, miercuri și joi, episoade noi.

Nu rata o nouă ediție Ferma! Marți, miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni