Aspirina revine in serialul Las Fierbinti!

Aspirina revine in serialul Las Fierbinti!

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie!

O surpriza de proportii se pregateste in aceasta perioada in serialul Las Fierbinti. Unul dintre cele mai iubite personaje se pregateste de reintalnirea cu publicul. Dupa un an si ceva de somn, Aspirina se trezeste ca prin minune intr-un episod special Las Fierbinti, pe care PRO TV il va difuza in Ajunul Craciunului. Actrita Mirela Oprisor, cea care ii da viata Aspirinei, ne-a declarat ca a revenit cu mare drag pe platourile de filmare si ca a asteptat intalnirea cu vechii colegi, dar si cu telespectatorii. 

”A fost o mare bucurie pentru mine aceasta intoarcere, revederea cu toata echipa, de la actori, sunetisti, operatori, pana la Marry, doamna care ne da de mancare. Sper din tot sufletul sa fie o bucurie si pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat in Ajunul Craciunului, cand eu si colegii mei vom incerca, in aceasta perioada tensionata social, sa aducem zambetul pe buzele romanilor. Craciun fericit! Sa avem un An Nou mai bun. Sa fim sanatosi cu totii si poate reusim in acest an sa facem lucrurile mai bine.”, a declarat Mirela Oprisor. 

Pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, indragitele personaje din Las Fierbinti te asteapta cu un episod special si o portie zdravana de comedie, dar si cu o multime de aventuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni