Aventurile din Las Fierbinti au facut deliciul a milioane de telespectatori!

Aventurile din Las Fierbinti au facut deliciul a milioane de telespectatori!

Aseara, telespectatorii au urmarit cea de-a doua parte a aventurilor lui Dorel, care isi dorea nespus un cal!

Las Fierbinti, cel mai urmarit serial de comedie din Romania, a fost alegerea a peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:00 - 20:55. Cel mai urmarit minut al episodului, la 20:53, a reunit aproape 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 9.1 puncte de rating si 23.6% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat rezultate de aproape doua ori mai mici, 4.8 puncte de rating si 12.4% share.

Aseara, Dorel si-a vazut in cele din urma visul cu ochii, insa doar pentru cateva momente. Desi parea ca toata afacerea cu achizitia calului de la Ardiles si Firicel este sortita esecului, din cauza faptului ca Bobita a incercat sa-si recupereze prejudiciul de 1000 de lei cauzat de Dorel, iar Branzoi incerca sa-si recupereze iapa furata, fratele mai mic al lui Bobita a reusit sa fuga calare pe Mireluta. Momentele de bucurie au durat foarte putin, deoarece calul s-a dovedit naravas, iar Dorel nu foarte experimentat in ceea ce priveste calaria. 

Tot aseara, Primarul Vasile a incercat sa-l vindece pe Robi de afectiunile de care suferea. Cel din urma era inspaimantat de vocile pe care le auzea. Personalitatile multiple il tulburau teribil, fiecare dintre acestea indemandu-l la diferite actiuni, in contradictoriu: daca o voce il indemna sa fure, cealalta ii soptea sa se aresteze singur. Mai mult decat atat, Robi era suparat ca colegii de breasla sunt mai norocosi decat el si mult mai bogati. Vasile a reusit sa-l faca sa scape de aceste frustrari, facandu-i o farsa unuia dintre colegi, lucru care i-a readus zambetul pe buze subalternului sau.  

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni