• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aventurile Las Fierbinti continua in sezonul 8! Serialul de comedie revine in aceasta toamna la PROTV

Aventurile Las Fierbinti continua in sezonul 8! Serialul de comedie revine in aceasta toamna la PROTV

Aventurile Las Fierbinti continua in sezonul 8! Serialul de comedie revine in aceasta toamna la PROTV

Linistea urbei Fierbinti Targ a fost perturbata in aceasta saptamana de startul filmarilor noului sezon Las Fierbinti. Motor, actiune! s-a auzit inca de luni in localitatea ialomiteana, atmosfera de la filmari fiind relaxata, iar actorii dornici sa continue sa ofere telespectatorilor cel mai bun umor!

Dupa 7 sezoane senzationale, presarate cu cel mai autentic umor, Mimi Branescu a pregatit noi surprize pentru telespectatori! Situatiile surprinzatoare, precum si personaje episodice inedite sunt doar cateva dintre acestea. Dar asta nu e tot! Cu siguranta, aventurile personajelor principale vor genera rafalele de ras care vor cutremura intreaga tara! 

Gasca din Fierbinti va reveni in aceasta toamna cu sezonul 8. Bobita, Dorel si Giani vor continua sa incerce sa rupa gura targului cu tot feluri de afaceri, mai mici sau mai mari. In acelasi timp, tovarasii de pahar Ardiles, Celentano si Firicel vor surprinde publicul cu situatiile amuzante. Vasile si Robi, vor avea grija de bunul mers al lucrurilor din localitate, in timp ce Aspirina si Gianina  vor avea parte de peripetii surprinzatoare.

„Ne-am intors la treaba cu forte noi si hotarati sa rupem din nou audientele in aceasta toamna! Toata echipa e motivata, scenariile sunt geniale, vremea tine cu noi, deci sunt toate conditiile sa ne tinem de cuvant si sa aducem telespectatorilor un sezon spectaculos Las Fierbinti”, a declarat Dragos Buliga, regizorul serialului.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in cele 99 de episoade difuzate in cele sapte sezoane! Sezonul 7, difuzat intre 11 martie si 28 mai 2015, a fost cel mai bun sezon dintre toate cele difuzate, audienta medie inregistrata la nivelul publicului comercial fiind de 12.5 puncte de rating si 28.4% share.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la Pro TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni