• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Bobita si Dorel s-au luptat pentru inima Cindarellei! Milioane de romani s-au distrat in fata micilor ecrane de 1 mai!

Bobita si Dorel s-au luptat pentru inima Cindarellei! Milioane de romani s-au distrat in fata micilor ecrane de 1 mai!

Bobita si Dorel s-au luptat pentru inima Cindarellei! Milioane de romani s-au distrat in fata micilor ecrane de 1 mai!

Aseara, Bobita si Dorel au avut de impartit pasiunea comuna pentru Cindarella, un model dintr-o revista pentru barbati. Cum carciumarul a descoperit-o de mai mult timp intr-un pictorial, Dorel nu a prea avut sorti de izbanda in fata iubirii dintre cei doi. 

”Sa nu te mai prind la Cinarella, ai inteles? Cindarella e mea! Eu am o relatie cu ea, e viata mea! Ne-am certat, ne impacam! E treaba mea, viata si familia mea, nu te bagi tu acolo! Vrei sa ma dai pe mana terapeutilor, vrei sa fac cu mintea, cu capu’?”, i-a spus Bobita fratelui sau. Povestea dintre cei doi a fost urmarita aseara de milioane de romani. 

De 1 mai, romanii s-au distrat alaturi de personajele preferate din Las Fierbinti. La nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fiebintenilor, iar in minutul de aur de la ora 21:33, peste 2.1 milioane de romani s-au uitat la PRO TV. Episodul Las Fierbinti de marti seara a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a inregistrat 9.4 puncte de rating si 28.8% share in randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda a inregistrat 7.1 puncte de rating si 21.6% share.

Distractia si aventurile din Las Fierbinti continua si joi, de la 20:30, la PRO TV.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni