• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Brad Pitt, delapidare de fonduri si sfarsitul lumii in Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Brad Pitt, delapidare de fonduri si sfarsitul lumii in Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Brad Pitt, delapidare de fonduri si sfarsitul lumii in Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Miercuri si joi, comedia este in centrul atentiei la Pro TV! 

Personajele din Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri trec prin noi aventuri pline de umor, iar solutiile pe care le gasesc vor starni hohote de ras in fata televizoarelor. Fierbintenii descopera ca au propriul erou, il au pe Brad Pitt de Las Fierbinti, Traian recurge la delapidare de fonduri in Atletico Textila, iar Ai nostri se confrunta cu sfarsitul lumii.

Miercuri, trecem de la eroi in Las Fierbinti la infractori in Atletico Textila

Astazi, de la 20:30, fierbintenii au un nou erou: Firicel! Dupa ce a salvat o clasa de copii si pe invatatoarea acestora de la inec, fiecare satean considera ca Firicel este propriul lor Brad Pitt, care ii va salva de fiecare data cand va fi cazul. Giani isi da si el seama ca ar putea sa fie ca un James Bond si ca meseria de spion e potrivita pentru el, insa nu va reusi sa treaca testul de baza pe care i-l pregateste Bobita.

In Atletico Textila, de la 21:30, Traian cheltuieste fondurile pentru administrarea stadionului in interes propriu si isi cumpara un cazan de tuica de ultima generatie! Insa, atunci cand tavanul din biroul Ralucai se strica si Traian trebuie sa il repare, este in fata unei dileme: sa dea banii cheltuiti inapoi sau sa improvizeze o reparatie cu un muncitor necalificat?

Joi, Ai nostri se confrunta cu sfarsitul lumii!

Maine, de la 20:00, in Las Fierbinti continua aventurile cu eroi! Daca Celentano nu intelege de ce toata lumea apreciaza ce a facut Firicel si incearca sa elucideze misterul, Branzoi are alte prioritati! Are destui bani de concediu si planuieste sa plece in Thailanda. Ardiles incearca sa il jefuiasca, fara succes insa, pentru ca nu are abilitati de hot, iar Branzoi este determinat sa profite de oferta pentru concediu: „Prea am muncit toata viata ca un catar, vreau si eu sa ma relaxez!”. 

La 21:00, Ai nostri sunt in pericol, pentru ca Marin Ghica descopera, din patru surse independente, ca pe 21 august va veni sfarsitul lumii! Are incredere in indiciile de la Nostradamus si NASA, asa ca se concentreaza pe activitatile pe care le va face pana atunci, alaturi de familie!

Joi, de la 22:00, Manchester United se intalneste cu Anderlecht, in UEFA Europa League. Fotbalistii romani Stanciu si Chipciu vor incerca miracolul: sa elimine echipa lui Mourinho, dupa 1-1 in tur.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni