• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Campionatul de agrogolf din Las Fierbinti a fost urmarit de milioane de telespectatori

Campionatul de agrogolf din Las Fierbinti a fost urmarit de milioane de telespectatori

Campionatul de agrogolf din Las Fierbinti a fost urmarit de milioane de telespectatori

Cel mai bun serial romanesc de comedie al ultimilor 10 ani a fost ieri seara lider de audienta pe toate categoriile de public. Peripetiile din Las Fierbinti au fost urmarite in medie, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:40 - 22:52, de aproape 1.9 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21:30, Las Fierbinti a fost urmarit de peste 2.4 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 13.6 puncte de rating si o cota de piata de 32.2%, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut valori de trei ori mai mici: 3.6 puncte de rating si 8.4% share pe aceasta categorie. 

In episodul de aseara, Dorel s-a apucat de golf! Initial a fost angajat pentru a cara crosele si echipamentul jucatorilor, dar dexteritatea l-a propulsat direct intr-o competitie profesionista de agrogolf: Campionatul national de agrogolf al milionarilor. Aflat la un pas sa participe in marea finala, unde se lupta pentru un premiu de 100.000 euro, competitorii sai au venit sa-l oferteze pentru a pierde concursul, temandu-se de loviturile precise ale lui Dorel. Sumele astronomice de 60.000 de euro sau 75.000 de euro promise le-au luat minitile impresariilor Giani si Bobita, care l-au sustinut pe Dorel sa se implice in aceste jocuri de culise.

Las Fierbinti – in fiecare joi, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni