• PRO TV
  • Cand incep Las Fierbinti, Vocea Romaniei si Romanii au Talent. ProTV anunta si un nou show in premiera in Romania

Cand incep Las Fierbinti, Vocea Romaniei si Romanii au Talent. ProTV anunta si un nou show in premiera in Romania

Cand incep Las Fierbinti, Vocea Romaniei si Romanii au Talent. ProTV anunta si un nou show in premiera in Romania

ProTV a stabilit noi recorduri de audienta in primele 6 luni ale anului si se pregateste de cea mai spectaculoasa toamna a ultimilor ani. Liderul televiziunilor din Romania si-a anuntat astazi noua grila.

In prima jumatate a lui 2014, ProTV a obtinut audiente record, cu un rating mediu de 10,4 puncte si o cota de piata de 25%, pe segmentul publicului comercial. Sfarsitul verii aduce insa un nou inceput pentru cele mai iubite show-uri din Romania.

Loredana, Smiley si Marius Moga vor rivaliza cu Tudor Chirila in cursa pentru a descoperi "Vocea Romaniei". Adevarata competitie a vocilor va rasuna in cel mai spectaculos decor creat vreodata in Romania.

Noutati se anunta si la MasterChef, acolo unde cel mai tare cooking show din Romania va avea trei jurati noi. Patrizia Paglieri, Florin Scripca (Chef FOA) si Adrian Hadean vor servi publicului o portie dubla, emisiunea fiind difuzata din 15 septembrie de doua ori pe saptamana.

Serialul care a revolutionat comedia in Romania revine si el din octombrie. Noul sezon din Las Fierbinti debuteaza pe 2 octombrie, cu doua episoade in fiecare saptamana. In acelasi timp, Catalin Maruta se muta in "kilometrul zero" al lumii mondene si va dezvalui toate noutatile din showbiz.

Stirile ProTV si-au consolidat pozitia drept cel mai de incredere produs jurnalistic din Romania. In fiecare seara, de la ora 19:00, Andreea Esca ii asteapta pe telespectatori cu cele mai importante stiri ale zilei.

Show-ul de divertisment cu cele mai mari audiente din istoria masurata a televiziunii revine in primavara lui 2015. Preselectiile pentru Romanii au talent au inceput deja in aceasta toamna in mai multe orase din tara.

Oamenii vor trai adevarate miracole la ProTV. Romanii care nu si-ar permite niciodata sa spere la o viata mai buna vor vedea cum casele lor se transforma intr-unele de vis la Extreme Makeover - Home Edition, un nou proiect ce va fi difuzat in fiecare zi de miercuri.

Europa League, competitia in care echipele din Romania si-au trait cele mai frumoase momente din ultimii ani, continua la ProTV impreuna cu meciurile din Cupa Romaniei.

Pentru cei care n-au ajuns la cinema, cele mai bune filme din ultimii ani vin in toamna aceasta pe micile ecrane. Avatar, Escape Plan, RED 2, Riddick sau Legendele lui Hercule vor fi doar cateva din filmele difuzate de ProTV.

“PRO TV este liderul televiziunilor din Romania, precum si cel mai puternic si de incredere brand media. Aceasta este o realitate, dar si o misiune. Este misiunea echipei noastre de a mentine si de a imbunatati aceasta pozitie. Ne respectam valorile, suntem independenti din punct de vedere politic, impartiali si onesti, oferim programe de cea mai mare calitate, credem in libertate, suntem mereu in plin proces de inovare si avem initiativa si atitudinea necesara in tot ceea ce facem. Hai sa continuam sa scriem istoria televiziunii din Romania impreuna!”, declara Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni