Celentano a decis aseara ca va revolutiona industria auto, iar 2.4 milioane de romani au fost cu ochii pe el

15 Noiembrie 2017, 14:30


	Celentano a decis aseara ca va revolutiona industria auto, iar 2.4 milioane de romani au fost cu ochii pe el

Celentano a fost pus pe fapte mari aseara. 

Fierbinteanul si-a descoperit vocatia si a decis ca trebuie sa revolutioneze industria auto. intr-un atelier improvizat in curtea casei, acesta a incercat sa puna pe picioare un autovehicul rutier, tip autoturism. 

”Sunt foarte fericit pentru ca mi-am descoperit vocatia, scopul meu in viata. Am intrat in industria auto, ii calc pe toti in picioare. ii termin”, i-a marturisit Celentano prietenului sau, Firicel. Aseara, tara a ars-o pe comedie si milioane de romani au fost curiosi sa afle cum arata autoturismul proiectat de Celentano. 

Las Fierbinti a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Serialul a inregistrat 12.2 puncte de rating si 31.6% share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe pozitia secunda avea 7.9 puncte de rating si 20.5% share. La nivel national, peste 2.4 milioane de romani au urmarit peripetiile fierbintenilor, iar in minutul de aur, de la ora 20:49, peste 3 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV.Las Fierbinti - tara o arde pe comedie joi, de la 20:30, la PRO TV.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO