• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano a vrut sa cumpere toata lumea, iar lauda de sine s-a intors impotriva celor din Atletico Textila

Celentano a vrut sa cumpere toata lumea, iar lauda de sine s-a intors impotriva celor din Atletico Textila

Celentano a vrut sa cumpere toata lumea, iar lauda de sine s-a intors impotriva celor din Atletico Textila

  Pe ulitele din Las Fierbinti, ideile de afaceri au fost mai dese ca firele de iarba in episodul de joi seara, toate avand un scop clar stabilit: de a aduce castiguri rapide si usoare! De la 21:30, jucatorii din Atletico Textila au avut si ei un obiectiv comun, de a demonstra cat sunt de puternici sunt. In stilul specific, atat fierbintenii, cat si fotbalistii s-au „impiedicat ” chiar de ambitia lor de a-si atinge scopul.

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarit de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:29. Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 21:11, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 11.2 puncte de rating si 29.1% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.2 puncte de rating si 13.4% share.

Celentano s-a informat bine si si-a dat seama ca isi doreste sa devina proprietarul intregului pamant! Nici nu il costa mult, doar “5 milioane de miliarde de dolari”. Firicel a intrat si el repede in combinatie, astfel cei doi au gasit si modalitatea prin care sa faca rost de bani: sa se imprumute de la primarie. Spre uimirea lor, primarul Vasile le-a demontat usor visul, pentru ca nici chiar el nu este atat de bogat.


Episodul Atletico Textila de joi seara a fost urmarit de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 21:29 - 22:35. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, peripetiile echipei de fotbal au fost lider de audienta, cu 9.3 puncte de rating si 25.1% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.3 puncte de rating si 17 % share.

Echipa de mare succes a avut parte de noi provocari, insa baietii tot baieti raman! Ahmed si Adrian au avut parte de o discutie baieteasca la o bere, sub privirea nepasatoare a Pusei. Teoria simularii a fost dezbatuta, iar talentul lui Adrian la minciuni nu a fost deloc apreciat de Livia, care si-a dat seama ca trebuie sa fie mereu atenta atunci cand vorbeste cu el. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni