• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano isi banuieste cel mai bun prieten ca a devenit mormon: ”Asta nu e Firicel, a intrat Branzoi in el!”

Celentano isi banuieste cel mai bun prieten ca a devenit mormon: ”Asta nu e Firicel, a intrat Branzoi in el!”

Celentano isi banuieste cel mai bun prieten ca a devenit mormon: ”Asta nu e Firicel, a intrat Branzoi in el!”

In aceasta seara, tot cursul firesc al vietii din Las Fierbinti va fi dat peste cap de o veste cutremuratoare: Firicel s-a apucat de munca. Iar cel mai afectat de aceasta schimbare este chiar Celentano, cel mai bun prieten al lui. 

Disperat ca trebuie sa-si vada camaradul muncind toata ziua, Celentano ii cere ajutorul Aspirinei, poate ea reuseste sa-l convinga sa renunte la asemenea apucaturi: ”A inceput sa-i placa munca. A reparat poarta, a vopsit gardul, a sapat gradina. Ieri dimineata l-am vazut suit pe casa, repara acoperisul, alaltaieri matura la poarta. Nu se poate asa ceva, Aspirino! De bautura nici nu se pune problema, ceva nu e curat la mijloc. El nu a reparat niciodata nimic! Cel mai tare ma sperie ca fluiera. Doamne fereste! Cred ca s-a facut mormon, ca aia munceste si de tare ce munceste fluiera. Vreau sa ma ajuti sa stai putin de vorba cu el ca poate pe tine te asculta. Ii dai si doua-trei palme daca vezi ca nu priciepe. Asta nu este vremuri sa te apuci sa fii mormon, Aspirino! Te rog, salveaza-l, ca daca nu, satul asta o sa piarda un intelectual pentru ca eu nu o sa mai am cu cine sa vorbesc. Asta nu e Firicel sigur, a intrat Branzoi in el, ca el e seful la mormoni, ala munceste de dimineata pana seara”.

Cum se va termina acesta situatie alarmanta, dar si daca Aspirina va accepta provocarea de a-l aduce pe ”drumul cel bun”, vedem in aceasta seara, de la 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni