Comedia captiveaza Romania! 2.5 milioane de romani au urmarit primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti!

28 Februarie 2018, 13:07


	Comedia captiveaza Romania! 2.5 milioane de romani au urmarit primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti!

Giani a facut valuri marti seara, in primul episod Las Fierbinti din sezonul 13, cand a aparut la volanul unui autoturism, desi nu are permis de conducere. Cu muzica data tare, Giani le-a povestit prietenilor lui ca masina a gasit-o: ”Cand e sa fie, este! Ma duceam la Dridu si pe drum au aparut trei masini. S-au oprit pe sosea. Din prima a iesit un barbat alergand in camp, iar cei din celelalte doua masini au luat-o dupa el. Am stat, m-am uitat la masini, aveau cheile in contact, m-am uitat la cer si cerul mi-a zambit. Astia poate au lasat masinile pentru ca nu mai aveau nevoie de ele. Nu am furat-o, ei au lasat-o in camp!”, i-a explicat Giani lui Bobita, in timp ce acesta incerca sa-l convinga ca a furat masina.

Aseara, serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivel national, aproape 2.5 milioane de romani au urmarit aventurile fierbintenilor, iar in minutul de aur, de la ora 20:58, peste 3 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV. Productia a inregistrat 13.8 puncte de rating si 29.2% pe segmentul de public comercial, cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul doi avea 9.4 puncte de rating si 19.9% share.

Cum va iesi Giani din problemele in care a intrat, dar si ce implicare va avea Bobita in actiunea de recuperare a unui bun furat, vom afla joi seara, de la 20:30, in cel de-al doilea episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO