• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comisarul si fondurile europene au starnit hohote de ras! "Las Fierbinti", lider de audienta

Comisarul si fondurile europene au starnit hohote de ras! "Las Fierbinti", lider de audienta

Comisarul si fondurile europene au starnit hohote de ras! "Las Fierbinti", lider de audienta

In episodul de aseara, vizita unui comisar european l-a alarmat pe primarul Vasile. Peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit pe intreg intervalul de difuzare (20:30 - 21:28) aventurile autoritatilor locale. In minutul de aur de la 21:15, aproape 1.9 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.8 puncte de rating si o cota de piata de 27%, urmatorul post clasat inregistrand 3.3 puncte de rating si 9.2% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 7.5 puncte de rating si 16.9% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 6.1 puncte de rating si 13.6% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 7.9 puncte de rating si o cota de piata de 18.3%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 6 puncte de rating si 13.9% cota de piata.

In episodul de aseara, Vasile s-a procopsit cu vizita unui asa-zis comisar european, insotit de mana lui dreapta. Cei doi sarlatani l-au convins in cele din urma sa goleasca toata balta de pesti pentru a demara proiectul de cultivare a fructelor de mare, finantat prin fonduri europene. Si nu a fost singura victima a celor doi! Gianina si Dalida au cazut imediat in mrejele celor doi domni cu pretentii!

In episodul din aceasta seara, doua domnisoare vor sosi in Fierbinti, special pentru seful de post Robi. Cele doua studente au venit in practica in localitatea ialomiteana. Extrem de atragatoare, cele doua vor starni fanteziile lui Giani si Bobita. In acelasi episod, Celentano si Firicel vor inventa un sistem care genereaza curent electric. Experimente si situatii amuzante, diseara de la 20:30, numai la PRO TV!

De la 21:30, telespectatorii vor putea urmari super filmul de actiune Bani insangerati. Imediat dupa, de la 23:25, Stirile noptii vor prezenta cele mai importante informatii ale zilei.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre sezoanele difuzate!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, de luni pana joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni