• PRO TV
  • Asa arata in serial, dar putini dintre fanii lui l-ar recunoaste pe strada. Primele imagini cu sotia si baietelul lui Giani din "Las Fierbinti"

Asa arata in serial, dar putini dintre fanii lui l-ar recunoaste pe strada. Primele imagini cu sotia si baietelul lui Giani din "Las Fierbinti"

Asa arata in serial, dar putini dintre fanii lui l-ar recunoaste pe strada. Primele imagini cu sotia si baietelul lui Giani din "Las Fierbinti"

Mereu pus pe uneltiri si planuri de imbogatire peste noapte, mereu cu o replica “desteapta” pe buze si cu ifose occidentale, Giani este maestrul combinatiilor in “Las Fierbinti”. In spatele acestui personaj se afla actorul Constantin Dita, care vorbeste intr-un interviu pentru protv.ro despre lucrurile pe care le are in comun cu Giani, dar si despre diferentele care ii separa.

3 lucruri pe care le Costi Dita le are in comun cu Giani :)

"Pai... amandoi suntem de sex masculin.  Alt lucru pe care il avem in comun e umorul. Uneori nu putem sa fim seriosi chiar daca situatia in care suntem o cere. Nu putem sa ne abtinem sa nu bagam o glumita pana si la inmormantare pentru ca ni se pare ca orice  merge mai bine cu un pic de zambet. Si amandoi avem 43-44 la pantof, in functie de tara unde a fost confectionata incaltamintea".
 

Cat de diferit esti tu fata de personajul pe care il joci in "Las Fierbinti"?

"Eu am ajuns la baiatul asta , Giani, pas cu pas, deci inseamna ca e ceva diferenta intre noi. Giani ia lucrurile mai usurel, nu-i plac complicatiile, nu se leaga la cap cu  nimic, nu e capabil sa aiba grija de nimeni, nici macar de el, nu stie tabla inmultirii... E un fluture... Mai o gluma, mai o combinatie defectuoasa, mai o vrajeala... Eu sunt baiat de facultate, om rafinat, tata responsabil, gata oricand sa iasa din pestera pentru a vana ceva, gata oricand sa sar in fata leului ca sa-mi  apar  familia, etc... Glumesc! Suntem diferiti pana la un punct. Eu sunt actorul si el e o conventie pe care o inteleg. As putea sa fac o lista cu ce e diferit, dar o sa plictisesc cititorul. Las la latitudinea oamenilor sa sesizeze diferentele".

Țara o arde pe comedie! Nu rata joi, de la 20.30, ultimul episod al sezonului 5 din "Las Fierbinti"!

Daca Giani prefera stilul "cocalar", adora sa se imbrace in trening si sa poarte cat mai multe brizbrizuri, pentru a avea un look cat mai "smecher", in viata reala, Costi Dita prefera stilul casual si ar putea trece neobservat pe strada. E un tip linistit, serios, responsabil, care pune mare pret pe familie.


Foto: Costi Dita si sotia lui. Sursa: Facebook

De altfel, nu multi dintre fanii lui stiu ca actorul e casatorit si are si un copil - un baietel pe nume Vladimir, in varsta de patru ani si jumatate, cu care actorul adora sa isi petreaca timpul liber. 


 

"Tot ce presupune joc sau joaca. Lupte voinicesti, parc, plimbat pe la muzeu, incercari de desen , fazan pe animale, citit povesti , plimbat pe bicicleta... de-ale copilariei." povesteste Costi Dita despre activitatile pe care le face alaturi de baietelul lui. "Nu stiu inca daca Vladimir imi va calca pe urme sau daca are fire de artist. Deocamdata am observat ca memoreaza texte foarte usor... Uneori facem intrecere de glume. Ce pot spune linistit e ca, deocamdata, nu e mai bun decat mine si sper sa nu fie, ca... vorba aia, o sa-mi ia painea de la gura si o sa ajung la mana lui. Glumesc, evident. :) Pana acum a vrut sa fie bucatar, print si, mai nou, cavaler ratacitor. Nu stiu daca o sa aiba legatura cu zona  artistica. Pentru mine nu conteaza asta atat de mult. Sanatos sa fie. In rest, o sa vedem ce si cum.", adauga actorul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni