• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Cum este Ecaterina Ladin în calitate de mămică. Reacția fiului ei când o vede în rolul Dalidei

Cum este Ecaterina Ladin în calitate de mămică. Reacția fiului ei când o vede în rolul Dalidei

Cum este Ecaterina Ladin în calitate de mămică. Reacția fiului ei când o vede în rolul Dalidei

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei în serialul Las Fierbinți, este mama unui băiețel, în vârstă de 5 ani, pe nume Marcu. Acum patru luni, ea anunțat că este însărcinată și mai așteaptă încă un băiat. 

În vârstă de 37 de ani, Ecaterina Ladin se află printre vedetele care sunt mai discrete atunci când vine vorba despre viața personală. Ea postează destul de rar poze cu familia ei, de aceea orice apariție în mediul online stârnește entuziasmul fanilor. Recent, ea a postat pe Instagram o poză cu fiul ei Marcu, spre încântarea fanilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecaterina Ladin (@ecaterina.ladin)

Într-un interviu, Ecaterina Ladin a dezvăluit că, în calitate de mămică, este și blândă și severă. Ea încearcă să fie fermă și consecventă atunci când vine vorba despre educația celui mic. ”Sunt o mamă înțelegătoare. Sunt și dură, dacă am spus nu, atunci așa a rămas”, spune actrița. 


În același interviu, Ecaterina a povestit cum reacționează Marcu atunci când o vede în rolul Dalidei. Băiețelul ei o urmărește des pe micul ecran, dar nu-i place să o vadă și acasă în ținuta Dalidei. 

Copilul meu se uită la serial, mă acceptă pe TV așa, dar dacă se întâmplă să vin acasă nemachiată, atunci nu mă primește în casă, mă trimite la baie să mă șterg pe față, să mă demachiez, ca să vină mama lui, nu ce vede el la televizor. A fost și el cu mine la filmări, când nu aveam cu cine să-l las acasă. Din moment ce m-am așezat pe scaunul de machiaj, n-a lăsat-o pe fata aia, pe Vio, să mă machieze, pe Gabi să mă aranjeze la păr(...) Nu s-a uitat la mine cât am fost machiată și îmbrăcată ca Dalida (râde), menționează actrița. 

În curând, la Pro TV, va începe un nou sezon al serialului Las Fierbinți. 

Sursă foto: Instagram ecaterina.ladin

Vezi și: Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, dezvăluiri din viața de familie. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni