• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Cat de frumoasa este Anca Dumitra, interpreta Gianinei din "Las Fierbinti" cand nu apare la TV

Cat de frumoasa este Anca Dumitra, interpreta Gianinei din "Las Fierbinti" cand nu apare la TV

Cat de frumoasa este Anca Dumitra, interpreta Gianinei din "Las Fierbinti" cand nu apare la TV

Pe Anca Dumitra o admiri in serialul "Las Fierbinti". Actrita interpreteaza cu succes personajul Gianinei, o tanara frumoasa si amuzanta, care face deliciul publicului cu glumele si "inocenta" ei.

I-ati remarcat, cu siguranta, genele false expuse nonsalant pe ulitele din Fierbinti, unde e strigata...Gianina. Olteanca apriga, Anca a facut balet, a incercat sa fie fotomodel, insa a gasit in cele din urma calea spre actorie.

Anca Dumitra spune ca i se pare distractiv s-o interpreteze pe prostuta Gianina, pentru ca rade mult pe platoul de filmare pe seama ei. In afara platoului, insa, e randul rudelor si prietenilor ei sa se amuze, fiindca tanara actrita uita uneori s-o lase pe Gianina la filmari si... o ia acasa. 

"Ma surprind copiindu-i gesturile - o privire, o ocheada caracteristica ei. Ai mei se amuza copios. Oricum, in familie, sunt luata des peste picior din pricina pataniilor prin care trece Gianina", a marturisit ea cu ceva timp in urma.

Chiar si atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, Anca Dumitra impresioneaza cu frumusetea ei. Fie ca adopta un look natural sau se transforma intr-o femeie fata, actrita isi incanta admiratorii. 

Vezi mai jos cateva imagini in care Anca Dumitra arata cu adevarat spectaculos: 





Ca sa ajunga la succes, Anca s-a mutat de la Craiova. A participat la casting pentru un rol in "Las Fierbinti" in urma cu cativa ani. Intre timp, serialul a ajuns sa scrie istorie, iar ea sa isi consolideze cariera, indreptandu-se si spre teatru.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni