De Ziua Copilului, razi romaneste cu Las Fierbinti si Atletico Textila!

De Ziua Copilului, razi romaneste cu Las Fierbinti si Atletico Textila!

In aceasta seara, Pro TV sarbatoreste Ziua Copilului cu Las Fierbinti si Atletico Textila! De la 20:30, razi romaneste in trei reprize, cu trei episoade in care comedia si aventurile ajung in casele tuturor romanilor, iar toate pataniile prin care vor trece cele mai iubite personaje din seriale romanesti vor starni hohote de ras.

In Las Fierbinti, Giani vrea sa se apuce de comert!

De la 20:30, fierbintenii se intorc cu noi patanii amuzante! Daca Celentano ajunge la magazinul din sat hotarat sa isi cumpere un deodorant si va pleca fermecat de mirosul unei mici muscate, Bobita nu-l lasa deloc pe Dorel sa respire linistit si il cearta ca nu a mai pus de mult mana la treaba, asa ca-l pune sa mature in carciuma.

Insa Giani este cel care trece printr-o criza existentiala, atunci cand descopera ca, desi are marfa pretioasa de vanzare, nimeni nu vrea sa cumpere incalzitoare de apa sau linguri de lemn. “Combinatiile mele, unele ies, altele nu! Daca nu risti, nu castigi!”, spune chiar el, putin dezamagit, insa intotdeauna increzator in propriile puteri. Desi i se confeseaza lui Bobita ca sta “in tensiune in fiecare zi, sa am si eu ce sa mananc”, nu vrea sa apeleze la ajutorul primarului, care l-ar pune sa fie paznic sau ajutor in primarie.


Pe 1 iunie, Atletico Textila vine cu doua episoade!

Pe 1 iunie, imediat dupa Las Fierbinti, Pro TV a pregatit doua episoade din Atletico Textila! Echipa de fotbal e „mai pregatita ca niciodata” de performanta, antrenorul pare ca sufera de singuratate, iar jucatorii trec prin tranformari fizice care nu sunt deloc normale!

Pusa isi seteaza un obiectiv clar in mine! S-a saturat sa spele, calce, pregateasca mancare pentru Traian, asa ca isi da seama ca ar fi momentul ca acesta sa isi gaseasca o nevasta, sa se aseze si el la casa lui. Traian neaga vehement si spune ca “Eu sunt liber, nu depind de nimeni, nu s-a nascut nevasta pentru mine!”.

In acelasi timp, Adrian trece printr-o experienta deloc placuta, atunci cand observa ca pectoralii pe care spune el ca i-a lucrat la sala au evoluat intr-un mod ciudat si ca ar putea foarte bine sa concureze cu fetele intr-o competitie cu decolteuri frumoase. Daca are incredere in Ahmed si ii arata ce a patit, in scurt timp va afla toata lumea despre...dezvoltarea pieptului sau!

Joi, 1 iunie, Pro TV sarbatoreste Ziua Copilului cu umor si comedie romaneasca, in trei episoade Las Fierbinti si Atletico Textila.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni