Din Las Fierbinti pe scena Salii Palatului! La vremuri noi, glume noi!

Din Las Fierbinti pe scena Salii Palatului! La vremuri noi, glume noi!

Patru dintre actorii indragitului serial de comedie, Las Fierbinti, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait, se pregatesc intens pentru cel mai mare spectacol de stand-up comedy al anului, care va avea loc pe 17 si 18 decembrie la Sala Palatului. Dupa succesul de anul trecut, cei patru si-au propus sa repete experienta si sa-i inveseleasca pe romani pret de cateva ore cu glume noi, special gandite pentru acest eveniment.

“Show de stand-up la Sala Palatului! Ce vorbesti dom’le! Sa performezi in fata a 4000 de oameni si ei sa mai si rada de ceea ce spui tu. Pentru ca anul trecut au ras... da, da chiar si la mine :)). Asta cred ca e visul oricarui comediant, iar eu fiind incepator oarecum in treaba asta, pentru mine e... ia uite ca nu imi gasesc cuvintele… e maxim! Frumos! Abia astept! Ma apuca emotiile de pe acum. Parca vad ca iar nu mai dorm cu 2 saptamani inainte. ”, a declarat Mihai Rait - Warm-up Artist al evenimentului

“E indicat sa fiti la spectacolul asta daca vreti sa incepeti  anul viitor cum trebuie. Eu va zic: cine o sa vina la spectacol si trimite acest mesaj la inca zece prieteni, e fericit tot anul 2016! E garantata treaba! Daca ignorati acest mesaj si nu-l  trimiteti la inca zece persoane, o mare nenorocire va asteapta! Au patit-o si altii… L-au ignorat si au ramas acriti si fara zambet tot anul!  Incercati si daca nu o sa fie asa, puteti sa imi scrieti un mail in care sa imi reprosati tot felul de lucruri, pe adresa [email protected]. Deci, ne vedem acolo! Aveti grija!”, a spus Costi Dita - Warm-up Artist al evenimentului.

Adrian Vancica, Main Artist al spectacolului, a completat: “ Sunt pregatit pentru intalnirea de anul acesta de la Sala Palatului si zau ca am emotii. Avem glume noi, ca doar ni s-au intamplat multe anul asta, si ii asteptam pe toti cei care au chef de ras zdravan, pe cei care ne stiu de la televizor si nu ne-au vazut niciodata live, pe cei care nu stiu ce inseamna stand-up comedy si vor sa afle acum, pe cei care nu merg in cluburi pentru ca ii deranjeaza fumul, dar si pe cei familiarizati cu acest gen! O sa fie un spectacol cu subiecte pe care fiecare le-a gustat la un moment dat.”

“Romanul se pricepe extraordinar de bine sa faca haz de necaz si sa rada cu pofta, chestie pe care alte natii o privesc cu invidie. Noi va invitam sa veniti si anul acesta la un spectacol de stand-up comedy mega ultra original, cu glume desprinse si inspirate din viata noastra, dar si a voastra”, a spus Mihai Bobonete - Main Artist al evenimentului.

Toti romanii sunt asteptati pe 17 si 18 decembrie, la Sala Palatului, la doua spectacole de stand-up comedy de exceptie, sustinute de patru actori extrem de talentati si amuzanti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni