• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dorel din "Las Fierbinti", in filme pentru adulti. Astazi, de la 20:30, la ProTV si pe Voyo.ro

Dorel din "Las Fierbinti", in filme pentru adulti. Astazi, de la 20:30, la ProTV si pe Voyo.ro

Dorel din "Las Fierbinti", in filme pentru adulti. Astazi, de la 20:30, la ProTV si pe Voyo.ro

Mama lui Dracula isi face aparitia azi  in "Las Fierbinti".

De la 20.30, pe ProTV, simpaticul Dorel (Mihai Rait Dragomir) ajunge sa fie implicat in proiectele unei baronese din zona, renumita pentru filmele pentru adulti pe care le produce. Asa se face ca fratele lui Bobita merge la casa luxoasa a baronesei, unde devine subiectul primului film de groaza pentru adulti. 

Episodul din LAS FIERBINTI este INTEGRAL pe voyo.ro

Giani (Costi Dita), Bobita (Mihai Bobonete) si primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) cred ca Dorel a fost rapit pentru ca, la cum arata baroneasa, nimeni nu s-ar duce de buna voie la ea acasa, astfel ca se decid sa il salveze pe acesta din ghearele Mamei lui Dracula, dupa cum este poreclita aceasta.

Tot joi in "Las Fierbinti" Celentano (Adrian Văncică) are o intalnire de gradul zero cu Sfantul Petru. Invaluit in aburii alcoolului, Celentano cade de pe casa si, in urma loviturii, le povesteste nevestei, soacrei si lui Firicel (Toma Cuzin), martori ai cazaturii sale, ca il vede pe Sf. Petru.

Ce mesaj are insa acesat pentru simpaticul betiv si de ce ajunge Celentano sa strige din toti rarunchii "nu se poate!", telespectatorii ProTV vor descoperi in episodul "Las Fierbinti" de saptamana aceasta.   

Cucerita de romanele de dragoste pe care le citeste, Gianina (Anca Dumitra) se apuca de scris si viseaza cu ochii deschisi la Fat-Frumos, care i se arata in vis, calare pe un murg alb, exact ca-n povesti. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni