• PRO TV
  • Duelul comedianților. Kevin Hart și Mike Epps se ironizează reciproc în afara scenei

Duelul comedianților. Kevin Hart și Mike Epps se ironizează reciproc în afara scenei

Duelul comedianților. Kevin Hart și Mike Epps se ironizează reciproc în afara scenei

Kevin Hart și Mike Epps sunt în „război” de ani buni pentru supremație în sălile de stand-up. Cei doi actori de comedie n-au ajuns încă la un consens în ceea ce privește cel mai bun „prestator” glume nesărate.

Americanii care iubesc comedia și numerele de stand-up îl consideră pe Eddie Murphy drept cel mai tare actor de comedie de pe continentul nord-american. Dacă această afirmație nu poate fi tăgăduită, mai e loc de clinciuri pentru ocupantul locului doi. Aici, părerile sunt împărțite, iar cei care sunt cei mai vocali sunt chiar actorii care concurează pentru această poziție.

Kevin Hart și Mike Epps se războiesc de ani buni pe scenă și în afara ei, iar ultima reacție a lui Epps de pe Instagram a inflamat din nou spiritele. Actorul din Hangover III, Hancock, Meet the Blacks și Fifty Shades of Black a postat o fotografie cu el și cu Eddie Murphy de pe platoul de filmare al peliculei Dolemite is my name. 

Fanii celor doi actori au comentat intens postarea, iar unul dintre ei a apreciat că „Eddie Murphy e și acum mai amuzant decât Kevin Hart”, ultimul acuzat în presă că e mult prea promovat, deși n-ar fi chiar atât de valoros. Epps a pus sare pe rană și a răspuns că „oricine e mai amuzant decât Hart”, moment în care postarea a fost asaltată de comentarii de apreciere.

Kevin Hart, cunoscut pentru rolurile lui din Scary Movie 4, Central Intelligence, Kevin Hart: What Now? și Jumanji: Welcome ro the jungle a lăsat gluma la o parte și a comentat și el postarea rivalului de scenă: „Este o rușine că nu toată lumea reușește să vândă bilete ca mine”, a reacționat Hart.

Gluma e glumă, dar o realitate nu poate fi contestată. Dacă ai scoate toate înjurăturile și autoironiile, show-urile de stand-up ale celor doi n-ar mai fi amuzante deloc. Vouă cine vi se pare mai bun? Vedeți AICI și AICI câte o mostră din talentul lor!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni