Firicel, la un pas sa devina milionar in euro!

Firicel, la un pas sa devina milionar in euro!

In aceasta seara, Firicel este pe punctul de a-si schimba viata radical. In urma unui apel telefonic, fierbinteanul primeste oferta de a castiga un milion de euro daca pune la posta 1.000 de lei pe numele unui necunoscut.

Disperat sa faca rost de bani, Firicel cere ajutorul prietenului sau de suflet, Celentano, insa si acesta viseaza la imbogatirea peste noapte si in schimbul banilor imprumut ii cere numarul de telefon al necunoscutului. ”Eu l-am sunat pe ala inapoi si era numar inexistent. Am vrut sa-i zic sa ia 10 milioane din banii aia pe care are sa mi-i dea, dar cand am sunat inapoi, numarul era inexistent”, i-a spus Firicel lui Celentano. Cum vor rezolva cei doi situatia, vom vedea in aceasta seara, de la 20:30, in Las Fierbinti.  

Lihnit, Giani fura un cos cu mancare, pe care-l gaseste intr-un copac de la marginea satului, fara sa stie ca este filmat si imaginile vor ajunge in scurt timp pe mana lui Robi. Cum ajunge fierbinteanul sa fenteze legea si sa fie invitat intr-o emisiune de televiziune dupa acest gest, dar si ce reactie va avea Bobita cand il va vedea pe micul ecran, vedem in aceasta seara intr-un nou episod Las Fierbinti. 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.

PLUS. In curand! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni