• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti". Geanina vrea sa se calugareasca in Bulgaria

Tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti". Geanina vrea sa se calugareasca in Bulgaria

Tara o arde pe comedie cu "Las Fierbinti". Geanina vrea sa se calugareasca in Bulgaria

Cand e rost de bani, toti din “Las Fierbinti” sunt dispusi sa faca orice! Localnicii au auzit ca exista un ajutor de pensie pe caz de boala, astfel ca iau cu asalt primaria, care mai de care acuzand diverse boli grave.

Numai ca primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) nu se lasa mai prejos si e decis sa faca… preselectie pentru acordarea ajutorului. Desi pare intransigent atunci cand sta de vorba cu loclanicii deveniti peste noapte bolnavi, Vasile urmareste de fapt sa puna mana el pe bani.

Asa se face ca il trimite pe Robi (Leonid Doni) sa-l aduca pe medicul din satul vecin, iar pe sotia sa, Manuela (Alina Chivulescu) o constrange sa “cada” grav bolnava la pat. Cum se va termina intreaga preselectie, telespectatorii Pro Tv vor afla intr-un nou episod “Las Fierbinti”, joia aceasta de la 20.30.

Geanina (Anca Dumitra) e decisa sa plece in Bulgaria. Nu singura, ci insotita de Dorel (Mihai Rait Dragomir), care vrea si el sa-si incerce norocul in alta tara. In dorinta sa de a deveni celebra, Geanina ii marturiseste Rapidoaicei (Maia Morgenstern) ca vrea sa se calugareasca in Bulgaria pentru ca a vazut la stiri ca niste maicute au fost rapite de la vecini si duse la un stabiliment in Olanda. Prin urmare, asta e singura ei sansa sa ajunga la televizor si s-o recunoasca lumea!

Ghinionul se tine scai de Giani (Costi Dita). Intr-o noapte constata ca are o fisura in tavan si ca il ploua in timp ce sta in pat. Decis sa rezolve singur situatia, nu face decat sa complice lucrurile: se urca pe casa si cade, reusind sa faca ditamai gaura in acoperis. In fata unei asemenea grozavii, incepe sa-si munceasca mintea pentru a gasi ceva combinatii si pentru a-si rezolva problema fara prea mari batai de cap.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni