Giani isi deschide magazin in carciuma lui Bobita!

Giani isi deschide magazin in carciuma lui Bobita!

Giani s-a hotarat sa se faca om de afaceri. Venit de la Slobozia cu o idee geniala, fiebrinteanul s-a decis sa isi deschida o ”taraba” unde sa vanda lucruri pe care le are prin casa si care nu-i mai folosesc. 

Si cum vremea de afara nu l-a ajutat, s-a gandit sa-si deschida ”magazinul” fix la intrarea in carciuma lui Bobita. 

”Mi-am deschis magazin, Bobita! M-am luat dupa unul de la Slobozia, pentru ca am vazut ca ii merge afacerea. Nu statea el tot timpul acolo daca nu-i mergea!”, ii spune Giani lui Bobita. Nedumerit cum a ajuns sa-si „intinda” vechiturile la el in carciuma si surprins ca printre ele a gasit si o pereche de sosete, carciumarul incearca sa inteleaga ce se intampla. ”Da, sunt sosetele mele! Le aveam in picioare cand am plecat de acasa, dar m-am gandit ca nu prea imi place de ele, e si vai mama lor, uita-te si tu la ele. Le dau la jumatate din pret! Numai astazi e oferta, maine, daca vrei sa le iei, le dau la pret intreg. Ma intelegi?”, spune Giani, convins ca lumea o sa auda de afacerea lui si o sa se imbogateasca peste noapte. 

Cum va reusi Bobita sa scape de asaltul antreprenorului Giani, dar si ce oferta speciala a pregatit Rata, taximetristul satului, pentru cei care vor sa se plimbe prin Fierbinti, vedem in aceasta seara intr-un nou episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni