• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Gianina din "Las Fierbinti", asa cum rar ai ocazia sa o vezi. Cum arata Anca Dumitra atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor

Gianina din "Las Fierbinti", asa cum rar ai ocazia sa o vezi. Cum arata Anca Dumitra atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor

Gianina din "Las Fierbinti", asa cum rar ai ocazia sa o vezi. Cum arata Anca Dumitra atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor

Pe Anca Dumitra o cunoaste o tara intreaga drept Gianina din "La Fierbinti". Putin sunt cei care stiu cum arata actrita atunci cand renunta la rolul care i-a adus celebritatea si i-a cucerit pe romani.

I-ati remarcat, cu siguranta, genele false expuse nonsalant pe ulitele din Fierbinti, unde e strigata Gianina. Olteanca apriga, Anca a facut balet, a incercat sa fie fotomodel, insa a gasit in cele din urma calea spre actorie.

Ca sa ajunga la succes, Anca s-a mutat de la Craiova. A participat la casting pentru un rol in "Las Fierbinti" in urma cu cativa ani. Intre timp, serialul a ajuns sa scrie istorie, iar ea sa isi consolideze cariera, indreptandu-se si spre teatru. 

Anca Dumitru joaca in aceasta perioada alaturi de Octavian Strunila in "Cum se face", o piesa de teatru este o comedie savuroasa, care impleteste umorul cu intrebari grele despre alegerile pe care le facem in viata.

Actorul a publicat o fotografie in care apare alaturi de Anca Dumitra. Imaginea a fost realizata in cadrul turneului de promovare al piesei de teatru.

Fanii s-au bucurat sa o vada pe Anca in aceasta companie si s-au grabit sa ii felicite pe actori pentru talentul si dedicarea lor. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni