• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Horatiu Malaele joaca alaturi de fiul lui in "Las Fierbinti". Vezi imagini din serial

Horatiu Malaele joaca alaturi de fiul lui in "Las Fierbinti". Vezi imagini din serial

Horatiu Malaele joaca alaturi de fiul lui in "Las Fierbinti". Vezi imagini din serial

Horatiu Malaele are in “Las Fierbinti” o aparitie spectaculoasa in rolul lui Mos Peleus, deghizat cu haine corespunzatoare si dinti falsi.

"Ma bucur ca am ocazia sa joc intr-o comedie la care razi cu lacrimi inca de la filmare. Chiar daca joc un rol mic, ma amuza teribil sa ma transform in rolul lui Mos Peleus pentru ca ma distrez grozav alaturi de colegii mei de platou”, spune Horatiu Malaele despre participarea sa in serialul "Las Fierbinti”.

In episodul de diseara, difuzat de la 20:30 la ProTV, alaturi de Horatiu Malaele va juca si fiul lui, Bogdan, care are 26 de ani si a terminat Facultatea de Regie de Film.

Marele actor a mai jucat impreuna cu fiii lui, Bogdan si Cristian, in filmul “Poker”, in regia lui Sergiu Nicolaescu.




Horatiu si Bogdan Malaele, tata si fiu pe platourile de filmare "Las Fierbinti"




 

Saptamana aceasta primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) din “Las Fierbinti” este pus pe afaceri. Pentru ca primeste o informatie cum ca s-ar construi o autostrada Bucuresti-Iasi, care ar trebui sa treaca si prin localitatea pe care o gospodareste, Vasile e decis sa faca afaceri din care sa scoata bani.

Asa se face ca afla ca Mos Peleus (Horatiu Malaele) detine un teren pe unde ar trebui teoretic sa treaca autostrada si se decide sa-l cumpere de la el, pentru ca apoi sa-l revanda, la un pret mai mare, constructorilor autostradei. Si pentru ca planul sau sa iasa exact asa cum isi doreste, il trimite pe politistul Robi (Leonid Doni) sa-l convinga pe Mos Peleus sa vanda. Daca acesta se va lasa induplecat sau nu, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in episodul “Las Fierbinti” de saptamana aceasta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni