In Las Fierbinti, Craciunul se sarbatoreste joia aceasta la ProTV, de la ora 20:30!

In Las Fierbinti, Craciunul se sarbatoreste joia aceasta la ProTV, de la ora 20:30!

Fierbintenii au pregatit cele mai surprinzatoare idei si traditii inventate peste noapte!

Joi, de la 20:30, Craciunul se sarbatoreste in Las Fiebinti alaturi de indragitele personaje ale serialului de comedie. Nepotul lui Nicu Rata, in varsta de 10 ani, va veni sa vada cum se petrec sarbatorile de iarna la tara si intreaga poveste a episodului de saptamana aceasta va fi surprinsa din perspectiva copilului. 

Celentano si Firicel vor sa infiinteze brigade antiturturi si sa-si salveze vecinii de posibile accidente, iar Ardiles vrea sa invie spiritul colindului cu ajutorul lui Bobita, caruia ii propune o afacere profitabila. Lucrurile nu se schimba foarte mult pentru sateni, deoarece acest Craciunul va fi un prilej foarte bun pentru o noua campanie electorala. Vasile va amenaja o iesle cu statuete costumate, pe post de fundal pentru poze cu alegatorii, iar Dalida va imparti celor nevoiasi cozonaci si material electorale. Toate ca toate, dar satenii nu se vor inghesui la urat si la facut poze din cauza unei alarme false cu bomba. 


Dincolo de aceste intamplari, toate momentele vor fi incalzite de compunerea copilului, pe care o are tema pentru vacanta. Concluzia micutului va fi ca oamenii sunt veseli in Fierbinti, iubirea unchiului sau este neconditionata si cel mai bun lucru este acela ca nimeni nu se supara daca ceva se murdareste pentru ca... totul este deja murdar.

Saptamana aceasta, joi, de la 20:30, romanii se vor distra si vor trai impreuna cu fierbintenii o seara plina de umor si voie buna, intr-un episod special Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni