Dorel descopera, in urma unor investigatii ORL, ca are nas de... caine! Acesta le va demonstra consatenilor abilitatile sale de a amusina bani sau obiecte pierdute. Mai mult decat atat, simtul dezvoltat al mirosului il va lansa in afaceri, Dorel luand decizia de a lansa un parfum care-i poarta semnatura!

In acelasi episod, Celentano ia din nou decizia de a parasi Fierbintiul, din cauza ca s-a saturat de tot ce se intampla in viata sa. Mai exact, demonii care-l macina pe interior si luptele interioare pricinuite de povara talentului il calauzesc spre un destin mai bun.

Imediat dupa, de la 21:30, Atletico Textila continua seara comediei! Antrenorul Traian va lua taurul de coarne, incercand sa gaseasca o noua tactica de a castiga meciurile de fotbal. Acesta ii va lua pe baieti la un antrenament de fotbal serios, in care vor invata simulari si trucuri actoricesti. Pentru a desemna cel mai bun jucator care va simula in meciul urmator, Traian va organiza un concurs cu juriu, dar si cu note! De la ora 22:30, o noua editie Jocuri de celebritate este pregatita sa incheie o seara perfecta de comedie!

Joi seara, razi romaneste la Pro TV!