Joi, Dorel descopera o super-putere, iar jucatorii din Atletico Textila participa la un seminar de simulari

12 Octombrie 2016, 14:35


	Joi, Dorel descopera o super-putere, iar jucatorii din Atletico Textila participa la un seminar de simulari

Joi seara, de la 20:30, sezonul cu numarul 10 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania, Las Fierbinti, continua cu peripetii de nota 10!

Dorel descopera, in urma unor investigatii ORL, ca are nas de... caine! Acesta le va demonstra consatenilor abilitatile sale de a amusina bani sau obiecte pierdute. Mai mult decat atat, simtul dezvoltat al mirosului il va lansa in afaceri, Dorel luand decizia de a lansa un parfum care-i poarta semnatura!

In acelasi episod, Celentano ia din nou decizia de a parasi Fierbintiul, din cauza ca s-a saturat de tot ce se intampla in viata sa. Mai exact, demonii care-l macina pe interior si luptele interioare pricinuite de povara talentului il calauzesc spre un destin mai bun.

Imediat dupa, de la 21:30, Atletico Textila continua seara comediei! Antrenorul Traian va lua taurul de coarne, incercand sa gaseasca o noua tactica de a castiga meciurile de fotbal. Acesta ii va lua pe baieti la un antrenament de fotbal serios, in care vor invata simulari si trucuri actoricesti. Pentru a desemna cel mai bun jucator care va simula in meciul urmator, Traian va organiza un concurs cu juriu, dar si cu note! De la ora 22:30, o noua editie Jocuri de celebritate este pregatita sa incheie o seara perfecta de comedie!

Joi seara, razi romaneste la Pro TV!

Vezi episoade in intregime pe