Las Fierbinti a fost, ca de fiecare data, lider de audienta pe toate categoriile de public! Pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 13.3 puncte de rating si 34.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, care a inregistrat cifre de peste doua ori mai mici: 5.5 puncte de rating si 14.3% share.

Imediat dupa cel mai iubit serial romanesc de comedie, Ai nostri au intrat in scena si au dominat topurile! Noul episod din primul sezon Ai nostri a obtinut, pe targetul comercial, 10.9 puncte de rating si 28.2% share, in timp ce televiziunea care a ocupat locul secund a inregistrat numai 6.0 puncte de rating si 15.7% share.

Distractia de joi seara a continuat cu o noua editie Jocuri de celebritate, care i-a adus pe Anca Dumitra, Ecaterina Tugulea, Ovidiu Niculescu si Jean Paler in sufrageria lui Bobonete. Pe intervalul difuzarii Jocuri de celebritate, Pro TV a inregistrat pe segmentul publicului comercial 6.8 puncte de rating si 23.6% share, iar postul TV de pe locul al doilea a obtinut 4.4 puncte de rating si 15.3% share.In aceasta seara, imediat dupa Stirile Pro TV, Romanii au talent revine cu o noua editie in care energia, talentul la superlativ, bucuria, emotia si replicile #epice vor ajunge in casele tuturor romanilor!