Joi seara, milioane de romani au urmarit Las Fierbinti si Atletico Textila

Joi seara, milioane de romani au urmarit Las Fierbinti si Atletico Textila

Intamplarile haioase din Las Fierbinti si Atletico Textila au adus multa voie buna in casele telespectatorilor, iar aventurile pornite in Fierbinti joia trecuta si-au gasit deznodamantul aseara.

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarit de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:32. Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 21:14, a reunit peste 2.5 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 12.5 puncte de rating si 31.5% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 7.0 puncte de rating si 17.7% share.

Celentano i-a dat o lectie de omenie prizonierei adusa de jandarmerie, dar si prietenilor sai Firicel si Ardiles. Cinstea si onoarea sunt calitati de baza pentru Celentano, iar sa te multumesti cu ce ai este o mare calitate. Bobita, Giani si Dorel au reusit sa castige concursul de moda cu creatia inedita a Gianinei. Dupa ce au incercat sa faca imparteala banilor, norocosul castigator al celor 5.000 de euro a fost Dorel. 

Episodul Atletico Textila a fost urmarit de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 21:32 - 22:29. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, peripetiile echipei de fotbal au fost lider de audienta, cu 9.7 puncte de rating si 24.7% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.8 puncte de rating si 17.1% share.

Raluca si Pusa au primit si ele o lectie – cheful de munca este pedepsit de karma. Cele doua au ramas blocate in depozit incercand sa caute tiparele pentru a revolutiona moda din Romania. Jucatorii au gasit solutii inedite pentru a castiga meciurile si si-au dat seama unde au gresit pana acum.

Saptamana viitoare telespectatorii vor vedea prin ce intamplari haioase mai trec personajele din Las Fierbinti si aventurile jucatorilor de la Atletico Textila. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni