• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Joi seara, razi romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate!

Joi seara, razi romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate!

Joi seara, razi romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate!

In aceasta seara, de la 20:30, Primarul Vasile isi va continua demersurile pentru a obtine o lucrare stiintifica pentru zilele mai sumbre din Las Fierbinti. Vazand ca Celentano a refuzat sa-l mai ajute cu redactarea acesteia, Vasile se va reorienta rapid catre Dalida.

In acelasi episod savuros, succesul fotbalistic intarzie pentru Giani si Dorel. „Intamplator”, cei doi afla de un sport care ar putea sa le aduca gloria! Este vorba despre curling, sport recomandat de Bobita, care ii va sfatui pe cei doi sa se apuce de antrenamente cat de repede posibil!

Imediat dupa Las Fierbinti, de la 21:30, Atletico Textila intra in forma maxima pe teren! Tensiunea din echipa de fotbal este la cote inalte: Leonard isi gaseste o iubita pe masura lui! Domnisoara se va integra perfect in gasca fotbalistilor. 

In acelasi timp, patronul Nea Gica are probleme mai arzatoare: campania electorala se apropie cu pasi rapizi! Pentru a-si asigura succesul, acesta se hotaraste sa filmeze cateva spoturi de promovare, protagonistii fiind Bogdan Stelea si Traian.


De la ora 22:30, o noua editie Jocuri de celebritate este pregatita sa incheie o seara perfecta de comedie! Cea mai amuzanta echipa de fotbal din Romania, Atletico Textila, si-a trimis reprezentantii la Jocuri de celebritate: Angel Popescu si Razvan Oprea. Nici fierbintenii nu s-au lasat mai prejos si i-au trimis pe Toma Cuzin si Ecaterina Tugulea sa ii ia banii lui Bobonete!

Joi seara, razi romaneste la Pro TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni