• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Joi seara razi romaneste la PROTV cu Las Fierbinti de la 20:30 si Atletico Textila de la 21:30! 

Joi seara razi romaneste la PROTV cu Las Fierbinti de la 20:30 si Atletico Textila de la 21:30! 

Joi seara razi romaneste la PROTV cu Las Fierbinti de la 20:30 si Atletico Textila de la 21:30! 

Joi seara razi romaneste! Comedia aduce din nou in casele tuturor romanilor cele mai indragite personaje. Aventurile din Las Fierbinti si Atletico Textila continua, iar umorul este garantat!

Las Fierbinti incepe in forta, de la 20:30! Politistul Robi este in centrul atentiei, dupa ce Vasile incearca sa il convinga sa bage niste actiune sau sa prinda un infractor, ca asta e mai usor! Motivul? Primarul vrea sa il faca pe Robi cetatean de onoare. De aici incep peripetiile politistului, care va face tot posibilul pentru a-i demonstra primarului ca merita aceasta distinctie.


De la 21:30, echipa Atletico Textila se confrunta cu o mare provocare venita, bineinteles, de la Raluca. Antrenorul Traian este concediat si va trebui sa lucreze in fabrica de textile. Intreaga echipa va incerca sa se razvrateasca si va protesta impotriva acestei decizii. Care va fi deznodamantul si ce alte surprize pregateste Raluca vom afla in episodul de maine.

In fiecare joi, PRO TV aduce comedia in casele romanilor! Urmareste aventurile din noile episoade Las Fierbinti, de la 20:30, si Atletico Textila, de la 21:30. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni