• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • La zi de sarbatoare, Las Fierbinti se tine tare! Super-episod de Craciun, pregatit sa aduca bucurie telespectatorilor!

La zi de sarbatoare, Las Fierbinti se tine tare! Super-episod de Craciun, pregatit sa aduca bucurie telespectatorilor!

La zi de sarbatoare, Las Fierbinti se tine tare! Super-episod de Craciun, pregatit sa aduca bucurie telespectatorilor!

Bucuresti, 24 decembrie – Mos Craciun a poposit in Fierbinti si a adunat peripetii si poante amuzante, pe care le-a faurit cu maiestrie in episodul special de Craciun! Pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun, de la 20:30, gasca vesela din Las Fierbinti ii asteapta pe telespectatori cu bradul impodobit! Mosul a pregatit daruri bogate pentru copiii actorilor, care vor veni sa ii colinde, Dorel a pus micii pe gratar, iar Giani si Bobita sunt pregatiti pentru noi afaceri!

Spiritul sarbatorilor din linistita urbe va fi perturbat de vizita prefectului, interpretat de actorul Razvan Vasilescu. Deturnat de la traseul vizitelor de sarbatori in diferitele localitati din judet, acesta va ajunge la primaria condusa de Vasile si se va enerva extrem de tare vazand pregatirile acestuia si ale Dalidei. Evident, Dalida a fost bine intentionata, dorind sa-i creasca cota de credibilitate si de popularitate a sefului ei. Evident, lucrurile nu vor decurge dupa planul initial! Pe langa actorul Razvan Vasilescu, telespectatorii vor avea parte de inca o surpriza de proportii! Un actor senzational va fi protagonistul unui rol savuros!





Las Fierbinti – tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni