• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti a condus si in aceasta saptamana topul preferintelor telespectatorilor!

Las Fierbinti a condus si in aceasta saptamana topul preferintelor telespectatorilor!

Las Fierbinti a condus si in aceasta saptamana topul preferintelor telespectatorilor!

Cel mai autentic umor a fost urmarit si in aceasta saptamana de intreaga tara! Serile au fost mai placute datorita personajelor din Las Fierbinti, reunind o medie de peste 1.6 milioane de telespectatori pe parcursul celor patru episoade difuzate de luni pana joi, de la 20:30.

Serialul a fost lider pe toate categoriile de public, pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV inregistrand o medie de 10.5 puncte de rating si o cota de piata de 29.7%, urmatorul post clasat inregistrand o medie de 3.7 puncte de rating si 10.5% cota de piata.

Saptamana viitoare, comedia continua la PRO TV, de luni pana joi! Episoadele vor prezenta venirea ursului in linistita localitate ialomiteana, precum si vizita lui Gelu, un fost coleg de scoala al Aspirinei. Roscata isi va schimba culoarea parului si va incerca sa-l convinga pe acesta ca este profesoara satului. In aceleasi episoade, telespectatorii vor afla problemele de cuplu ale lui Firicel, precum si sfaturile psihologului Celentano.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni