• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti continua seria episoadelor de succes! PRO TV – lider de audienta. Un nou episod- astazi, de la 21:30

Las Fierbinti continua seria episoadelor de succes! PRO TV – lider de audienta. Un nou episod- astazi, de la 21:30

Las Fierbinti continua seria episoadelor de succes! PRO TV – lider de audienta. Un nou episod- astazi, de la 21:30

In episodul de aseara, Robi s-a amorezat nebuneste de o domnita straina de Fierbinti: verisoara Aspirinei. Imbracat elegant, cu gesturi tandre si timide, Robi a incercat sa o cucereasca pe Marcela. 

Episodul de marti seara a fost urmarit la nivel national de peste 1.9 milioane de persoane. In minutul de aur de la 22:19, peste 2.4 milioane de telespectatori urmareau intamplarile din Fierbinti.

In intervalul de difuzare 21:27 - 22:25, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.1 puncte de audienta si o cota de piata de 24.7%, urmatorul post clasat inregistrand 7.2 puncte de rating si 16.1% cota de piata.

Spectacolul de teatru pregatit de Bobita a starnit dorinte ascunse ale localnicilor. Nicu Rata este extrem de dornic sa tina un mic numar de stand-up inaintea piesei de teatru. Ce succes va avea comediantul, aflati diseara de la 21:30, la PRO TV! Tot atunci, telespectatorii vor putea urmari deznodamantul povestii de dragoste dintre Robi si Marcela.

Celentano este disperat! Simpaticul personaj apeleaza la ajutorul unei organizatii non-profit care ajuta persoanele din mediul rural cu probleme sociale. Ce il framanta oare pe filozoful satului, pe cel mai cunoscut poet din Fierbinti?

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni