Las Fierbinti revine pe 12 septembrie cu sezonul 12!

Las Fierbinti revine pe 12 septembrie cu sezonul 12!

Aventurile fierbintenilor continua cu un sezon plin de umor, situatii la limita imposibilului, dar si cu noi personaje, care le vor da mari batai de cap lui Bobita, Celentano, Giani, Gianina, Vasile, Dalida, Dorel, Rata, Branzoi si restul gastii din Las Fierbinti!

Marti, 12 septembrie, de la ora 20:30, cel mai urmarit serial romanesc revine cu un nou sezon, in care indragitele personaje fac tot posibilul pentru a-si atinge obiectivele: sa le reuseasca fiecare combinatie, sa faca rost de mai multi bani, sa scape de datorii, dar si sa...isi gaseasca jumatatea perfecta!

Filmarile sunt deja in toi, iar echipa de productie a pregatit multe surprize in acest sezon. Dragos Buliga, regizorul serialului Las Fierbinti, spune despre sezonul cu numarul 12: „Incepem noul sezon in forta cu un episod special, care aduce multa actiune. Imi place ca o data la ceva timp sa experimentez si sa aduc situatii neobisnuite in serial. Asta se intampla in primul episod si, desi va parea serios, va asigur ca nu e . In continuare, totul va reveni la normal (daca ceva se poate numi asa in Fierbinti), dar vor aparea personaje noi de care sper sa va  atasati si sa le indragiti. Ca surpriza, se intorc si cateva personaje din trecut. Nu vreau sa le divulg, veti afla cat de curand.”

Incepand cu 12 septembrie, in fiecare marti si joi de la 20:30, fierbintenii revin cu un nou sezon, iar tara o arde din nou pe comedie!

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni