• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • "Las Fierbinti", serialul preferat al romanilor in zilele de joi. A stabilit un nou record de audienta

"Las Fierbinti", serialul preferat al romanilor in zilele de joi. A stabilit un nou record de audienta

"Las Fierbinti", serialul preferat al romanilor in zilele de joi. A stabilit un nou record de audienta

Episodul “Las Fierbinti” de joia aceasta a fost urmarit de cei mai multi romani si a stabilit un nou record de audienta, atat pe publicul comercial, cat si pe cel din mediul urban.

Aventurile si poantele din Fierbinti i-au tinut in fata televizoarelor pe cei mai multi romani, astfel ca in minutul de maxima audienta 21.24, Pro Tv obtinea un varf de 16,1 puncte de rating si 30,6 % cota de piata, de mai bine de patru ori mai mult decat Antena 1, care se clasa a treia cu 3,7 puncte de rating si 7,1 procente din cota de piata.

“Las Fierbinti” a fost imbatabil joi seara pe intreg intervalul de difuzare, 20.35-21.26, pe toate categoriile de public. Asa se face ca episodul din 28 martie a stabilit un nou record de audienta cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani de 13,8 puncte de rating si 26,6 procente din cota de piata, fiind urmat de Antena 1 cu numai 5,9 puncte de rating si 11,4 % cota de piata. Si la nivelul publicului din mediul urban Pro Tv nu a avut rival, obtinand o medie de 11,3 puncte de rating si 20% cota de piata, in timp ce Antena 1 se clasa de data aceasta pe locul al treilea, dupa Kanal D, cu 5,3 puncte de rating si 9,3 procente din cota de piata. Si la nivelul intregii populatii a tarii “Las Fierbinti” a fost regele audientelor cu o medie de 11,8 puncte de rating si 19,3 % cota de piata, Antena 1 clasandu-se a treia, dupa Kanal D, cu 7,4 puncte de rating si 12,2 % cota de piata.

Din “Las Fierbinti”, telespectatorii s-au mutat direct in “Spitalul de dementa”. In intervalul 21.26-21.56, atunci cand a fost difuzat serialul, ProTv a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTv a inregistrat, in medie, 11,3 puncte de rating si 21,9% cota de piata, de aproape doua ori mai mult fata de Antena 1, care a obtinut 6,3 puncte de rating si 12,3 procente din cota de piata.

Si pe publicul din mediul urban ProTv a fost numarul 1, cu o medie de 9,2 puncte de rating si 16,6 procente din cota de piata, fiind urmat de Kanal D. Antena 1, care se clasa abia pe locul al III-lea, inregistra 5,2 puncte de rating si 9,4% cota de piata.    

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni