• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti, sezonul 8: cel mai urmarit serial de comedie din Romania si-a auto-depasit performantele de audienta!

Las Fierbinti, sezonul 8: cel mai urmarit serial de comedie din Romania si-a auto-depasit performantele de audienta!

Las Fierbinti, sezonul 8: cel mai urmarit serial de comedie din Romania si-a auto-depasit performantele de audienta!

Un nou sezon incendiar din Las Fierbinti, presarat cu situatii inedite, personaje savuroase si intamplari amuzante a starnit hohote de ras in intreaga Romanie!

Sezonul 8, transmis de PRO TV in aceasta toamna, este cel mai bun dintre toate cele difuzate pana acum! Cele 8 episoade difuzate in aceasta toamna au reunit, la nivel national, o medie de peste 2 milioane de telespectatori. Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, audienta medie inregistrata la nivelul publicului comercial in acest sezon fiind de 13.8 puncte de rating si 33% share, rezultate de aproape trei ori mai mari decat televiziunea situata pe locul doi, care a obtinut o audienta medie de 4.8 puncte de rating si o cota de piata de 11.6%. 

Si in acest sezon, indragitele personaje din Las Fierbinti au starnit amuzamentul telespectatorilor cu cele mai savuroase aventuri, creionate spectaculos de scenaristul Mimi Branescu. Echipa de profesionisti din spatele productiei, coordonata de Dragos Buliga (regizorul serialului), a reusit sa transpuna in episoadele sezonului 8 trairile tumultoase ale personajelor, situatiile inedite si comedia de cea mai buna calitate. Mafia taximetristior condusa de Nicu Rata, campionatul de agro-golf care l-a avut in prim-plan pe campionul Dorel sau povestea de dragoste dintre Bobita si frumoasa domnisoara din Slobozia sunt doar dintre cele mai spectaculoase aventuri ale fierbintenilor in acest sezon. Pe langa personajele consacrate ale serialului, sezonul 8 a avut si personaje episodice, interpretate de actori celebri: psihologul din Dridu, jucat cu maiestrie de actorul Sandu Gruia, sau directoarea scolii din Las Fierbinti, interepretata fabulos de Stela Popescu sunt doar doua exemple.

Telespectatorii au putut urmari, in aceasta saptamana, ultimul episod din sezonul 8 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania! Aventurile din Fierbinti au fost urmarite joi seara de aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 – 22:21. In minutul de aur, de la 21:12, aproape 3 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti. Serialul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, fiind lider de audienta cu 13.5 puncte de rating si o cota de piata de 32.7%, in timp ce urmatorul post clasat a inregistrat 4.9 puncte de rating si 11.9% cota de piata.

In episodul de aseara din Las Fierbinti, telespectatorii au putut urmari transformarile prin care au trecut Robi, Giani si Dorel. Dorind sa faca rapid bani frumosi, fara prea mare efort, cei trei au luat decizia de a practica meseria de... gigolo. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste (de cele mai multe ori) cu cea din piata. Tarifele prea mari nu le-au adus succesul sperat, astfel incat s-au reprofilat pe striptease. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni