"Las Fierbinti", sezonul al 7-lea: Cele mai fierbinti performante de audienta!

"Las Fierbinti", sezonul al 7-lea: Cele mai fierbinti performante de audienta!

Un nou sezon incendiar din Las Fierbinti, presarat cu situatii inedite, personaje savuroase si intamplari amuzante a starnit hohote de ras in intreaga Romanie! Aventurile fierbintenilor au ajuns la final, dar nu pentru mult timp!

Sezonul 7, difuzat intre 11 martie si 28 mai 2015, este cel mai bun sezon din  toate cele difuzate pana acum! Audienta medie inregistrata la nivelul publicului comercial in acest sezon a fost de 12.5 puncte de rating si 28.4% share, rezultate de peste doua ori mai mari decat televiziunea situata pe locul doi, care a obtinut o audienta medie de 5.6 puncte de rating si o cota de piata de 12.8%. 

Gasca din Fierbinti a surprins telespectatorii si in acest sezon cu cele mai tari aventuri si amuzante povesti. Dupa sase sezoane de succes, personajele deja formate au fost surprinse in situatii cu totul si cu totul spectaculoase.  Aventurile personajelor din Fierbinti au starnit rafale puternice de ras in intrega tara si in sezonul cu numarul sapte: de la puterile supranaturale ale Aspirinei, cunostintele din domeniul social media ale lui Celentano, disparitia misterioasa a lui Firicel, nebunia Efibiaiului lansata de Vasile, afacerile inedite ale lui Bobita, lansarea in afaceri bisericesti a lui Celentano, Firicel si Ardiles si aventurile regizorale ale lui Giani si Rata, pana la Robi indragostit, Gianina studenta, Giani milionar si Rata actor de stand-up! 

Telespectatorii au putut urmari aseara ultimul episod din sezonul 7 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania! Aventurile din Fierbinti au fost urmarite ieri seara de peste 2 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare (21:36 – 22:43). In minutul de aur, de la 22:19, aproape 2.6 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.3 puncte de rating si o cota de piata de 28%, urmatorul post clasat inregistrand 4.4 puncte de rating si 10.8% cota de piata.

In episodul de aseara din Las Fierbinti, povestea mostenirii lui Giani a continuat. Sigur de succesul afacerilor sale, acesta a venit la carciuma lui Bobita pentru a se rasfata cu whisky. Asociatul lui Giani, Dorel, a fost revoltat in momentul in care l-a vazut pe acesta la carciuma distribuind ordine si a luat decizia de a-l abandona. Auzindu-i pe ciobanii care i-au adus oile lui Giani vorbind despre secretul din spatele mostenirii, Bobita a intrat pe fir si a facut tot posibilul pentru a deveni bogat.

In acelasi episod, Rata si Branzoi au incercat sa mobilizeze locuitorii din Fierbinti impotriva Primarului. Cu tact si inteligenta, Vasile a reusit sa mobilizeze intreaga suflare a localitatii in favoarea sa, organizand o petrecere campeneasca de toata cinstea. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in cele 99 de episoade difuzate in cele sapte sezoane!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni