• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti, sezonul al 9-lea: cel mai iubit serial de comedie din Romania continua sa ramana prima optiune a telespectatorilor!

Las Fierbinti, sezonul al 9-lea: cel mai iubit serial de comedie din Romania continua sa ramana prima optiune a telespectatorilor!

Las Fierbinti, sezonul al 9-lea: cel mai iubit serial de comedie din Romania continua sa ramana prima optiune a telespectatorilor!

Un nou sezon incendiar din Las Fierbinti, presarat cu situatii inedite, personaje savuroase si intamplari amuzante care au starnit hohote de ras in intreaga Romanie, a fascinat milioane de telespectatori! 

Cele 12 episoade ale sezonului 9 difuzate in aceasta primavara au reunit, la nivel national, o medie de peste 1.8 milioane de telespectatori. Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, audienta medie inregistrata la nivelul publicului comercial in acest sezon fiind de 11.6 puncte de rating si 29.7% share, rezultate de doua ori mai mari decat televiziunea situata pe locul doi, care a obtinut o audienta medie de 5.2 puncte de rating si o cota de piata de 13.3%. 

Sezonul a reunit aceleasi personaje amuzante, extrem de apreciate de publicul din intreaga tara! Scenaristul Mimi Branescu a relevat trasaturile amuzante ale celor mai cunoscute personaje de comedie din Romania, pe care le-a pus in situatii extrem de amuzante, printre care dorinta de imbogatire rapida a lui Giani prin vanzarea de obiecte pretioase, problemele existentiale ale lui Vasile care nu stia pe cine sa nominalizeze cetatean de onoare sau celebra partida de tenis dintre Celentano si un... elev.

Echipa de profesionisti din spatele productiei, coordonata de regizorul Dragos Buliga, a reusit sa transmita telespectatorilor, cu fiecare episod, trairile si aventurile spumoase ale personajelor, intr-o maniera exceptionala.

Telespectatorii au putut urmari aseara ultimul episod din sezonul 9 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania! Aventurile din Fierbinti au fost urmarite ieri seara de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 – 21:25. in minutul de aur, de la 21:08, peste 2 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti. Serialul a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, cu 10.3 puncte de rating si o cota de piata de 28.4%, in timp ce urmatorul post clasat a inregistrat 5.5 puncte de rating si 15.3% cota de piata.

In episodul de aseara, telespectatorii au putut urmari peripetiile super eroilor Iron Man, Batman si Spider Man ajunsi in Las Fierbinti. in spatele mastilor celor trei se aflau Dorel, Celentano si Firicel. Acestia si-au dorit sa intre in slujba societatii, ajutand satenii la treburile gospodaresti si penalizandu-i in momentul in care nu respectau regulile. Vazandu-i cat de dornici sunt sa ajute, primarul Vasile si-a dat seama ca i-ar putea utiliza in interes personal, punandu-i la imprastiat nisip. 

Las Fierbinti – tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni