Dupa ce miercuri a fost lider de audienta cu serialul Las Fierbinti si meciul dintre AS Monaco si Juventus, Pro TV a continuat sa domine topul audientelor si joi seara.

Episodul Las Fierbinti difuzat ieri seara a pozitionat Pro TV lider pe toate categoriile de public: comercial, urban si national. La nivelul segmentului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, episodul Las Fierbinti a obtinut 12.5 puncte de rating si 35.6% share, spre deosebire de televiziunea care a ocupat locul secund, cu rezultate de aproximativ trei ori mai mici: 4.4 puncte de rating si 12.5% share. In minutul de aur de la 21:15, la nivel national, aproximativ 2.5 milioane de romanii erau cu ochii pe aventurile personajelor fierbintene.

Ai nostri au avut in episodul de ieri seara cateva dileme: ce cadou sa ii cumpere lui Marin Ghica, tatal lui Horatiu, de ziua lui? Pe intervalul de difuzare a episodului din noul serial de productie romaneasca, Pro TV a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu 7.6 puncte de rating si 20.1% cota de piata. Televiziunea care a ocupat locul al doilea a inregistrat numai 5.7 puncte de rating si 15.0 cota de piata.In aceasta seara, de la 20:30, eroii cuceresc Romania LIVE, intr-o noua semifinala in care talentul, concurentii si momentele surprinzatoare pe care le-au pregatit vor incalzi scena Romanii au talent! Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu, Smiley si Pavel Bartos sunt pregatiti sa fie impresionati, uimiti, emotionati si distrati!