Las Fierbinti, urmarit de milioane de telespectatori. PRO TV – lider de audienta

Las Fierbinti, urmarit de milioane de telespectatori. PRO TV – lider de audienta

Telespectatorii au putut urmari aseara penultimul episod din sezonul 7 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania: Las Fierbinti! Aventurile fierbintenilor au fost urmarite de 1.8 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare (21:36-22:35). In minutul de aur, de la 22:15, peste 2.1 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.5 puncte de rating si o cota de piata de 23.4%, urmatorul post clasat inregistrand 8.5 puncte de rating si 21% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 7.7 puncte de rating si 15.9% share, urmatorul post clasat inregistrand 7 puncte de rating si 14.5% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 9.8 puncte de rating si o cota de piata de 19.7%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 7 puncte de rating si 14.2% cota de piata.

In episodul de aseara din Las Fierbinti, Giani a primit o mostenire surprinzatoare: cateva oi dintr-o rasa extrem de apreciata. Fara ca el sa banuiasca ceva, ciobanii i-au adus animalele in curte. Pricopsit cu acestea, Giani a avut imediat o idee profitabila: o stana privata. In business, cel mai bun asociat s-a dovedit a fi Dorel.

In acelasi episod savuros, Primarul Vasile a primit un telefon de la Prefectura in care a fost anuntat ca exista niste nereguli in dosarele Primariei. Stiind ca Dalida este singura persoana responsabila cu actele si dorind sa ancheteze activitatea acesteia, Vasile s-a pierdut cu firea si a anuntat-o ca Presedintele Iohannis va vizita Fierbintiul. 

Joi seara, de la 21:30, aventurile vor continua in ultimul episod al sezonului 7. Toata suflarea Fierbintiului se va mobiliza pentru vizita Presedintelui Iohannis: se vor planta pomi, se vor curata ulitele si se vor vopsi gardurile. La final, situatia va lua o intorsatura suprinzatoare, evident, in favoarea Primarului Vasile.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Ultimul episod al singurului serial cu 100% leadership in fiecare sezon va fi transmis joi, de la 21:30 la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni