"Las Fierbinti", liderul absolut al serilor de joi

"Las Fierbinti", liderul absolut al serilor de joi

Nu mai e nici o surpriza faptul ca romanii aleg sa-si petreaca serile de joi in compania serialului de comedie “Las Fierbinti”, cel care este saptamana de saptamana pe primul loc in topul audientelor.

Asa se face ca si joia aceasta Pro Tv a fost lider detasat, iar telespectatorii s-au delectat cu cele mai nastrusnice intamplari din Fierbinti. 12 puncte de rating si 24,8 % cota de piata a obtinut “Las Fierbinti” pe publicul comercial, in minutul de maxima audienta, 21.24, mai mult decat dublu decat Antena 1 care avea tot atunci 5,8 puncte de rating si 12 procente din cota de piata.



Pro Tv a fost imbatabil joi seara pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, “Las Fierbinti” a condus cu o medie de 10,3 puncte de rating si 22 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 6,8 puncte de rating si 14,5 % cota de piata.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv a fost lider cu o medie de 9 puncte de rating si 16,6 % cota de piata, urmat de Kanal D cu 5,9 puncte de rating si 10,9 % cota de piata.    
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni